Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Kangol gör comeback i nytt samarbete med Mabel och H&M

03 sep, 2020 
Älskar du hiphop-scenen från 80- och 90-talet? Då är H&M:s nya samarbete med Kangol och Mabel något för dig. Se den kommande kollektionen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det legendariska amerikanska streetwear-märket Kangol – mest känt för sina hattar gör comeback i ett exklusivt samarbete tillsammans H&M och den svensk/brittiska artisten och låtskrivaren Mabel. Mabel med en egen 90-talsinpirerad street-wear look har varit med och designat delar av kollektionen, bland annat den sportiga miniklänningen och ett par mjukisbyxor.

Kangol x H&M feat. Mabel samarbetet
Mabel i Kangol x H&M-samarbetet.

– Jag ville skapa två plagg som visar båda sidorna av min personliga stil. Plaggen är extremt mångsidiga som man kan klä upp och ner, berättar Mabel.

Annons
Kangol x H&M feat. Mabel

Kangol-baskern blev en riktigt modehit på 80-talet när hip-hop legender som Run-DMC, LL Cool J och The Notorious Big bar märket. Succén fortsatta under 90-talet och även in på 2000-talet när Eminen ofta bar Kangol både privat och offentligt. Nu är märket tillbaka med en kollektion inspirerad av 80- och 90-talets hiphop-scen, designad för den kreativa generationen som inkluderar Kangols signaturhattar tillsammans med ytterplagg, stickade klänningar och accessoarer. Kollektionen Kangol x H&M feat. Mabel lanseras i utvalda butiker och på hm.com den 17 september.

Annons

Här kan du köpa kollektionen (reklamlänk).

Se Kangol x H&M feat. Mabel samarbetet här:

Här hittar du kollektionen i butik (reklamlänk).

Foto: H&M 

LÄS MER: 

Spana in H&M:s nya designsamarbete med Giuliva Heritage

15 storstickade tröjor du kommer att vilja leva i denna höst

Så stylar du jeans trendigt hösten 2020

Annons