Kändisarna klär av sig för Leo DiCaprio

25 jul, 2015 
AvNina Campioni
Annons

Det finns galaklänningar och så finns det galaklänningar. Vissa är skapade att glittra på Oscarsgalan och vissa är skapade för att…tja, visa så mycket hud som möjligt. Det senare alternativet var mest iögonfallande på Leonardo DiCaprio foundation party häromveckan.

Leonardo DiCaprio foundation som syftar till att samla in pengar och skapa uppmärksamhet till jordens miljöproblem och bristande resurser och när Leo hade sin årliga fest strömmade kändisarna  till Saint-Tropez i Frankrike där partyt ägde rum. Dresscoden vet vi inte så mycket om men det är tydligt att många av gästerna hade samma tanke i huvudet: visa så mycket hud som det bara är möjligt. Spana in bildspelet nedan för ett helt gäng avslöjande klänningar.  Med tanke på att det var DiCaprio som bjöd in till fest så kryllade det naturligtvis av modeller…

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons