Kampanjen för vårens hetaste sneakers från Converse frontas av Tove Lo

Den klassiska Converse One Star är tillbaka på marknaden för tredje gången och i vårens kollektion har man inte snålat på färgen. Förutom vågade färger på sneakers har man dessutom lagt krut på färgstarka frontpersoner så som Tove Lo, A$AP Nast, Brockhampton och fler kända namn.
08 februari, 2018

Designade för basketplanen lanserades One Star 1974 som den banbrytande low-top versionen av originalet All Star. Men bara ett år senare försvann sneakern ur sortimentet för att sedan göra comeback under 90-talet.

Den blev snabbt en favorit bland skejtare och i urban subkultur som grunge. One Star blev en symbol för individer som går sin egen väg. Sedan dess har Converse och One Star-sneakern fortsatt bygga vidare på sin historia.

Den ikoniska sneakern har fått ny status och One Star-utbudet utökas inför våren 2018 med nya färger och spännande tolkningar av klassiska modeller – så som den “håriga” mockan från 1970. Och nu frontas vårens nya sneakers av inga mindre än Tove Lo, A$AP Nast, Brockhampton, Leo Mandella, Mabel McVey och Oh Hyuk.

Läs också:

Tove Los vaginatatuering finns nu på kläder – och vi vill ha!

Då släpps samarbetet mellan Converse och J.W. Anderson