Kampanjen för vårens hetaste sneakers från Converse frontas av Tove Lo

Kampanjen för vårens hetaste sneakers från Converse frontas av Tove Lo

Den klassiska Converse One Star är tillbaka på marknaden för tredje gången och i vårens kollektion har man inte snålat på färgen. Förutom vågade färger på sneakers har man dessutom lagt krut på färgstarka frontpersoner så som Tove Lo, A$AP Nast, Brockhampton och fler kända namn.
08 februari, 2018

Designade för basketplanen lanserades One Star 1974 som den banbrytande low-top versionen av originalet All Star. Men bara ett år senare försvann sneakern ur sortimentet för att sedan göra comeback under 90-talet.

Den blev snabbt en favorit bland skejtare och i urban subkultur som grunge. One Star blev en symbol för individer som går sin egen väg. Sedan dess har Converse och One Star-sneakern fortsatt bygga vidare på sin historia.

Den ikoniska sneakern har fått ny status och One Star-utbudet utökas inför våren 2018 med nya färger och spännande tolkningar av klassiska modeller – så som den “håriga” mockan från 1970. Och nu frontas vårens nya sneakers av inga mindre än Tove Lo, A$AP Nast, Brockhampton, Leo Mandella, Mabel McVey och Oh Hyuk.

Läs också:

Tove Los vaginatatuering finns nu på kläder – och vi vill ha!

Då släpps samarbetet mellan Converse och J.W. Anderson