JW Anderson och Converse i nytt skosamarbete

JW Anderson och Converse i nytt skosamarbete

JW Anderson och Converse släpper nu den andra delen av sitt samarbete. Ikonerna Thunderbolt och Chuck 70 har tolkats och släpps i butikerna idag.
03 mars, 2018

I december släpptes första delen av samarbetet mellan Converse och JW Anderson. Första släppet, som fick namnet Glitter_Gutter, följs nu upp av kollektionen Simply_Complex och även denna gång får vi se tolkningar av Conversemodellerna Thunderbolt och Chuck 70.

Thunderbolt-skon kommer i sin klassiska silhuett men i olika denim– och mockavarianter, streetstylemodellen Chuck har fått möta den traditionella bruna herrskon i en ny version.

– Vi har utgått från att vi arbetar med en sneaker, men har sedan introducerat detaljer och ett mockamaterial som gör att det blir en nyfiken version av Chuck, det gör den till mer av en statement-sneaker, säger Jonathan i en kommentar.

Kampanjbilderna är fotograferade på en strand i Frankrike och visar hur skomodellerna och deras roll på modescenen förändrats genom åren.

Läs också: Kampanjen för vårens hetaste sneakers från Converse frontas av Tove Lo

Kollektionen släpps den 2 mars och finns att klicka hem på Converse.com och j-w-anderson.com samt går att hämta hem direkt från JW Andersons olika butiker runt om i världen. Shoes in motion kan du se i videon nedan och skorna i närbild längre ner.

Läs också: Så går du in dina skor snabbt – 7 tips alla borde följa

Chuck 70 låga

Chuck 70 höga

Thunderbolt denim

Thunderbolt mocka