JW Anderson och Converse i nytt skosamarbete

03 mar, 2018 
AvLisa Arnell
JW Anderson och Converse släpper nu den andra delen av sitt samarbete. Ikonerna Thunderbolt och Chuck 70 har tolkats och släpps i butikerna idag.
Annons

I december släpptes första delen av samarbetet mellan Converse och JW Anderson. Första släppet, som fick namnet Glitter_Gutter, följs nu upp av kollektionen Simply_Complex och även denna gång får vi se tolkningar av Conversemodellerna Thunderbolt och Chuck 70.

Thunderbolt-skon kommer i sin klassiska silhuett men i olika denim– och mockavarianter, streetstylemodellen Chuck har fått möta den traditionella bruna herrskon i en ny version.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Vi har utgått från att vi arbetar med en sneaker, men har sedan introducerat detaljer och ett mockamaterial som gör att det blir en nyfiken version av Chuck, det gör den till mer av en statement-sneaker, säger Jonathan i en kommentar.

Kampanjbilderna är fotograferade på en strand i Frankrike och visar hur skomodellerna och deras roll på modescenen förändrats genom åren.

Kollektionen släpps den 2 mars och finns att klicka hem på Converse.com och j-w-anderson.com samt går att hämta hem direkt från JW Andersons olika butiker runt om i världen. Shoes in motion kan du se i videon nedan och skorna i närbild längre ner.

Annons

Chuck 70 låga

Chuck 70 höga

Thunderbolt denim

Annons

Thunderbolt mocka

Annons