JW Anderson och Converse släpper nytt samarbete

04 apr, 2018 
AvLisa Arnell
Converse och JW Anderson fortsätter sitt skosamarbete. Nya kollektionen består av tre olika modeller och släpps i butikerna idag (4 april).
Annons

Samarbetet inleddes i höstas med den lite mer glamorösa kollektionen Glitter_Gutter. Därefter följde Simply_Complex med nya material och modeller. Tredje delen har fått namnet New_Classics och kombinerar bekvämt och tekniskt.

Se kollektionerna från Glitter_Gutter här och Simply_Complex här >

Flera av modellerna i de första två samarbetskollektionerna återfinns även i det tredje släppet: den vintage– och balettinspirerade versionen av Chuck Taylor-sneakern som vi såg i första släppet och den högre varianten av samma sko från släpp två kommer till exempel i bomullsmesh med detaljer av läder. Se alla tre skomodeller här nedanför.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Skorna släpps på converse.com och på j-w-anderson.com den 4 april.

Chuck Taylor 70 XX HI, ca 1 500 kr. 

Annons

Chuck 70 U-throat, ca 1 200 kr.

Chuck 70 U-throat, ca 1 200 kr.

Annons