Justin och Hailey Bieber i första kampanjen tillsammans – se bilderna från Calvin Klein

Justin Bieber och Hailey Bieber för Calvin Klein 2019

Justin och Hailey Bieber är överallt just nu! Nygifta frontar de Calvin Kleins nya kampanj eftersom varumärket fyller 50 år. Kollektionen CK50 släpps idag, den 7 oktober!
07 oktober, 2019

Märket Calvin Klein firar 50 år genom att släppa en begränsad kollektion med namnet CK50.

Kollektionen innehåller vardagsplagg, ”med en modern känsla”, som varumärket själv beskriver kapselkollektionen. Där ingår denim med monogramprint, klänningar, tröjor, hoodies, t-shirts och självklart de klassiska bomullsunderkläderna. Även accessoarer släpps!

Kollektionen andas höst och går i färgerna tvättat svart, blått och rött med inslag av läder.

Frontas av paret Bieber

Som så ofta använder sig Calvin Klein av några av världens just nu mest aktuella artister och modeller för att visa upp den nya kollektionen. Kampanjen frontas av inga mindre än makarna Bieber, som gör sin första kampanj tillsammans.

Förra veckan ställde paret till med stor bröllopsceremoni på en lyxig resort i South Carolina. De var egentligen redan gifta på pappret eftersom de gifte sig i rådhuset i New York förra året. Men de sparade den stora festen tills i år.

Justin Bieber Hailey Bieber bröllopsfoto

Nygifta paret Bieber!

Vill visa rebellisk anda

Andra som frontar kampanjen är artisterna A$AP Rocky och Troye Sivan. Även Kendall Jenner, Liu Wen, Van Noord och Rebecca Leigh Longedyke syns på bilderna.

Fotografen bakom kampanjen är Glen Luchford och tanken med bilderna är att man vill återspegla historiska teman samtidigt som man vill fånga en rebellisk anda.

Kollektionen släpps idag, den 7 oktober!

Se bilderna här:

Foto: Calvin Kelin

LÄS MER:

Calvin Klein Jeans släpper kapselkollektion med Andy Warhol-prints

Justin Bieber och Hailey Bieber har gift sig – igen

Calvin Klein lanserar nya underkläder – tryckta med ikoniska bilder