Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Säsongens finaste jumpsuits – 20 stilrena varianter

16 apr, 2021 
AvCecilia Persson
jumpsuits våren 2021
Stilrena jumpsuits står högt upp på vår önskelista 2021 – oavsett om du väljer en boilersuit i denim eller en mer kostymliknande variant kommer du hitta en favorit bland de 20 stilsäkra varianterna nedan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det ultimata klädhacket under trötta morgnar är en stilsäker jumpsuit – hoppa i ett enda plagg utan att behöva styla flera tillsammans och du är redo för allt som dagen har att erbjuda. 2021 ser vi många stilsäkra jumpsuits på såväl gator som catwalks och i butikerna. Vi har samlat 20 stilrena varianter i allt från boilersuit-modell till kostymliknande sådana.

snygg vit jumpsuit med klackar och svart väska

Snygga jumpsuits med långa ben

Här är 20 jumpsuits i allt från denim och linne till mer kostymliknande material.

Annons
svart jumpsuit

Svart ärmlös jumpsuit från Theory. Den har croppade ben, fickor fram samt i sidorna, bälte i midjan och finns här (reklamlänk).

linnejumpsuit

Ljusbeige jumpsuit i linne från H&M. Den har hög skärning, tunna axelband och en dold dragkedja bak. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
blå jeansjumpsuit

Jumpsuit i denim från Mango. Den har knäppning fram, knytning i midjan och finns här (reklamlänk).

svart jumpsuit

Svart ärmlös jumpsuit från COS. Den har en fyrkantig ringning, resår i midjan och finns här (reklamlänk). Den finns även i vitt här (reklamlänk).

Annons
vit jumosuit

Krämvit jumpsuit från Faithful the Brand. Den har krage med slag, korta puffärmar och bälte i midjan och finns här (reklamlänk).

ljusbrun jumpsuit

Ljusbrun långärmad jumpsuit från & Other Stories. Den har krage och knäppning fram, knytning i midjan och finns här (reklamlänk).

Annons
vit jumpsuit i denim

Vit jumpsuit i denim från Gina tricot. Den har bröstfickor samt fickor i sidorna, knytning i midjan och finns här (reklamlänk).

svart jumpsuit i denim

Svart boilersuit i denim från H&M. Den har krage med slag, knytning i midjan och finns här (reklamlänk). Den finns även i blå denim här (reklamlänk).

Annons
mörkgrön jumpsuit

Mörkgrön jumpsuit från Samsøe Samsøe. Den har kimonoärmar, är V-ringad fram och bak, har en knytning i nacken och finns här (reklamlänk).

brun jumpsuit

Brun jumpsuit i off-shoulder-modell från Max Mara. Den har knäppning fram, sneda bröstfickor, resår i midjan och finns här (reklamlänk).

Annons
lila jumpsuit

Lila långärmad jumpsuit från & Other Stories. Den har krage med slag, ett skärp i midjan och finns här (reklamlänk).

svart jumpsuit

Svart jumpsuit från Happy Holly. Den har kimonoärmar, omlottskärning, knytning i midjan och finns här (reklamlänk).

Annons
brun jumpsuit

Ljusbrun jumpsuit i ett satinliknande material från H&M. Den är V-ringad, har tunna axelband och knytning i midjan och finns här (reklamlänk).

ljusbeige jumpsuit

Beige jumpsuit från By Malene Birger. Den är gjord i en linne- och bomullsblandning, har flera fickor samt en dold dragkedja fram och finns här (reklamlänk).

Annons
svart jumpsuit

Svart långärmad jumpsuit från COS. Den är gjord i ull, har en V-ringad omlottskärning och finns här (reklamlänk).

rosa jumpsuit

Ljusrosa långärmad jumpsuit från Forever New. Den har en markerad midja med knytning bak, delvis öppen rygg och finns här (reklamlänk).

Annons
beige jumpsuit

Beige jumpsuit i en linneblandning från Vila. Den har bröstfickor samt fickor i sidorna, ett knytband i midjan och finns här (reklamlänk).

vit denim jumpsuit

Vit jumpsuit i denim från Na-kd. Den har fickor fram och bak, ett midjebälte, stängs med knappar fram och finns här (reklamlänk).

Annons
beige jumpsuit

Beige jumpsuit från Mango. Den har korta ärmar, krage, knytning i midjan och finns här (reklamlänk).

mörkgrön jumpsuit

Militärgrön långärmad jumpsuit från Alex Mill. Den har krage med slag, knytning i midjan och finns här (reklamlänk).

Evin Ahmad- Så Uttrycker Jag Mig Genom ModeBrand logo
Evin Ahmad- Så Uttrycker Jag Mig Genom Mode

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons