Julia Fox och Kanye West tar matchande parlooks till helt ny nivå

27 jan, 2022 
Julia Fox och Kanye West matchande parlooks
Julia Fox och Kanye West är det mest omdiskuterade kändisparet just nu. Och deras matchande parlooks drar minst sagt blickarna till sig.
Annons

Det gick inte många dagar in på det nya året innan det blev officiellt. Efter en kort tids spekulationer berättade Julia Fox öppet om sin relation med Kanye West. De träffades på nyårsafton och enligt Uncut gems-skådespelaren och modellen ”klickade det” direkt.

Julia Fox - 5 saker du vill veta
Julia Fox - 5 saker du vill veta

Efter nyår gick de på en andra dejt på en Broadwayföreställning av Slave play, och sedan dess har de hållit ihop. I samma text som publicerades i Interview magazine berättar Julia att Kanye på andra dejten också ordnade en fotografering till henne samt hade fyllt ett hotellrum med kläder till henne. Och det var där det började. Sedan detta tillfälle har de båda levererat matchande parlooks på löpande band. Och projektet är allt annat än halvhjärtat.

Annons

Att influera sina flickvänners klädstil är inget nytt för Kanye. Kim Kardashian har tidigare berättat att designern påverkade hennes stil väldigt mycket och att hon alltid frågade honom om klädråd medan de var ett par. Och enligt Instagram verkar Kanye nu dessutom vara Julias make up-artist. I Julias stories såg vi åtminstone nyligen hur artisten bättrar på hennes markerade ögonskugga.

Jämförs med andra kändispar

Duons couple dressing jämförs nu med både 00-talspar så som David och Victoria Beckham och Britney Spears och Justin Timberlake och med nutida paren Hailey och Justin Bieber och Megan Fox och Machine Gun Kelly. Men frågan är om inte det nya kändisparet tar matchande parlooks till en helt ny nivå.

Spana in...

Julia Fox och Kanye West i matchande parlooks

Kanye West och Julia Fox på plats för Kenzos visning under herrmodeveckan i Paris.
Kanye West och Julia Fox på plats för Kenzos visning under herrmodeveckan i Paris.J M HAEDRICH/SIPA/Shutterstock

Senast under herrmodeveckan i Paris syntes duon i flera matchade looks. På Kenzos visning bar paret en full denim-look som förde tankarna till Britney Spears och Justin Timberlakes omtalade jeansoutfit på 00-talet.

Annons
Britney Spears och Justin Timberlake under American Music Awards i Los Angeles, 2001.
Britney Spears och Justin Timberlake under American Music Awards i Los Angeles, 2001.MARK J. TERRILL

Julias jacka och örhängen var signerade Schiaparelli och skorna från Diesel. Kanye bar Balenciaga.

Kändisparet i läder från topp till tå under herrmodeveckan i Paris.
Kändisparet i läder från topp till tå under herrmodeveckan i Paris.Laurent Vu/SIPA/Shutterstock

Samma kväll hade paret bytt ut denim mot läder. Julia bar en röd one shoulder-klänning från Rick Owens och metallic-boots och handskar medan Kanye matchade med en full läder-outfit.

Annons
Julia Fox och Kanye West på väg till Schiaparellis haute couture-visning i Paris, 24 januari 2022.
Julia Fox och Kanye West på väg till Schiaparellis haute couture-visning i Paris, 24 januari 2022.David Fisher/Shutterstock

När kändisparet besökte Schiaparellis visning under Haute Couture-veckans första dag satsade de återigen på läder från topp till tå. Julia bar en miniklänning med dragkedja, lädertights, och Schiaparelli-boots och matchade med guldfärgad väska från modehuset. Kanye såg ut att bära samma look som kvällen innan, men matchade nu med en heltäckande ansiktshuva.

Spana in några av parets tidigare looks nedan.

Kanye West och Julia Fox på väg från Broadway-föreställning till middag på Carbone i New York, 4 januari, 2022.
Kanye West och Julia Fox på väg till middag på Carbone i New York efter en Broadway-föreställning, 4 januari, 2022.GELE, TMTA

Kanye West och Julia Fox på väg till middag i New York i januari, 2022.

Annons
Kanye West och Julia Fox efter middag på Craigs i Hollywood.
Kanye West och Julia Fox efter middag på Craigs i Hollywood, 11 januari 2022.MOWE

Julia Fox iklädd bikerjacka från KNWLS och jeansbyxor med integrerade boots, från Diesel.

Julia Fox och Kanye West på väg till en privat fest (där bland annat Madonna dök upp) i West Hollywood, 13 januari 2022.
Julia Fox och Kanye West på väg till en privat fest (där bland annat Madonna dök upp) i West Hollywood, 13 januari 2022.PORJ, PEMA

Julia Fox matchar extremt låga läderbyxor med högt skuren lädertopp under en kväll i West Hollywood.

Annons

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar