Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Johan Lindeberg återvänder till J. Lindeberg!

09 dec, 2015 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Dagens bästa modenyhet är att Johan Lindberg återvänder till J. Lindeberg, märket han själv startade för tjugo år sedan.

Johan Lindeberg återvänder i en roll som creative consultant, det efter att ha varit borta från sitt självbetitlade märke i över åtta år. Johan startade företaget för tjugo år sedan men lämnade det 2007 och har sedan dess startat både sitt eget märke BLK DNM, designat Justin Timberlakes märke William Rast och haft en framgångsrik karriär inom fotografi.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

För Cafés.se berättar Johan Lindeberg att han  kommer att jobba aktivt med alla delar, även kommunikation och fotografering av kampanjer för att få ihop allt i ett uttryck och att han kommer att jobba mycket med att utveckla damkollektionen.

– Jag har sett företaget växa och utvecklas de senaste åren och var väldigt tacksam över att Stefan tog initiativet till min återkomst. Självklart var beslutet att återuppta en gammal relation inte lätt, men ju mer vi pratade desto mer rätt kändes det. Min dotter Blue sa till och med det till mig i somras när vi passerade huvudkontoret och den stora skylten med mitt namn på; ”jag tycker du ska göra det”. Nu har tiden blivit mogen att lägga ihop våra individuella erfarenheter för att ta J.Lindeberg till nästa fas som en stark internationell röst” säger Johan Lindeberg om återkomsten.

Annons

ELLEs chefredaktör tycker att det är spännande att Johan nu är tillbaka på J. Lindeberg.

– Det känns både roligt och naturligt att Johan nu återvänder. Johan har tagit in det skräddade modet i vardagsgarderoben och det är fantastiskt roligt att att han nu ska arbeta med både dam– och herrkollektionerna.

J Lindeberg startades 1996 som ett golfvarumärke men har sedan dess utvecklats till ett modevarumärke för både herr och dam.

Läs en längre intervju med Johan Lindeberg (tidigare publicerad i ELLE 2012)

johan lindenerg bild 2
Annons