Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Jimmy Choo öppnar butik i Sverige

03 maj, 2018 
AvJohanna Lejon
I höst öppnar det brittiska lyxaccessoarmärket Jimmy Choo sin första butik i Norden, närmare bestämt på Mäster Samuelsgatan 3 i Stockholm. Den drygt 180 kvadratmeter stora butiken kommer att innehålla Jimmy Choos hela koncept med fokus på exklusiva skor, väskor och accessoarer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Jimmy Choo är den brittiska skodesignern som verkade i London där han designade coutureskor till celebriteter som bland annat prinsessan Diana. 1996 tog Sandra Choi, Jimmys brorsdotter, över som märkets Creative Director och märket Jimmy Choo var grundat. I dag gör man glamorösa skor med en lekfull och vågad själ och märket säljs världen över i egna butiker och hos etablerade återförsäljare.

– Vi är stolta över att få hälsa Jimmy Choo välkommen till Bibliotekstan och Stockholm med sin första butik i Norden.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Jimmy Choos nya butik blir ett viktigt inslag i vår strategi att utveckla Bibliotekstan till Stockholms självklara mötesplats med det bästa inom svenskt och internationellt mode tillsammans med intressanta och levande Food & beverage koncept, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik Stockholm, Hufvudstaden.

Läs också:

Nu öppnar en HELT vegansk glassbar i Stockholm

Lululemon öppnar sin första butik i Sverige!

Zara Home öppnar magisk konceptbutik i Palma – se bilder på interiören

Annons