Artikeln innehåller reklamlänkar

Ännu en +J kollektion är här – allt du vill veta om Uniqlo x Jil Sander vårkollektion

Uniqlo x Jil Sander släpper vårkollektion för 2021.

Jil Sander återvänder till rampljuset även för vår- och sommarsäsongen 2021 för att återuppta det legendariska samarbetet +J från 2009 med Uniqlo. En avancerad design med 44 perfekta basplagg – se dem här!
24 mars, 2021
Inspireras av modeveckorna – här är 5 stilsäkra streetstyletrender 2021
1:00

Efter reklamen: Inspireras av modeveckorna – här är 5 stilsäkra streetstyletrender 2021

(1:00)

Slå på ljud
Våren är snart äntligen här! ELLE har samlat 5 stilsäkra streetstyletrender från modeveckorna i Milano, Paris, Köpenhamn, New York och London som sätter den perfekta tonen inför vår- och sommarsäsongen.

Elva år efter den första kollektionen återkom +J under höst- och vintersäsongen 2020 till allas stora glädje – ett samarbete mellan Uniqlo och den legendariska designern Jil Sander. Nu är vi alla mer än redo inför den efterlängtade kollektionen för vår- och sommarsäsong 2021 – som släpps online (länk till Uniqlo) och i utvalda butiker imorgon den 25 mars. I vårens +J-kollektion ser ett sofistikerat lågmält uttryck som plockas upp i moderna och mångsidiga basplagg, för både kvinnor och män.

Kollektionen med en avancerad design

+J vår- och sommarkollektion fortsätter att definiera den moderna uniformen med nya, skarpa silhuetter och lätta exklusiva material, där Jil Sander strävar efter en lågmäld optimism. De skulpturala stilarna betonar lätthet och rörelse och färgerna är diskreta och stilrena. Med en genomtänkt design, naturfibrer och bekväma materialblandningar blir kollektionen varierande och praktisk där man får en känsla av lyxig siluett.

44 plagg för en perfekt basgarderob

Med en avancerad design och perfekta basplagg lanseras ett sortiment med 44 stycken plagg för dam och 43 plagg för herr – vi vet alla vad vi gör den 25 mars!

SE DE FÖRSTA BILDERNA PÅ +J SS21 KOLLEKTION

Foto: Uniqlo