Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

6 favoriter från nya +j kollektionen signerad Uniqlo och Jil Sander

25 okt, 2021 
ELLEs favoriter från +J Uniqlo x Jil Sander.
Glada nyheter! Uniqlo och Jil Sander är tillbaka med en ny +J kollektion för höst- och vintersäsongen 2021 och givetvis visas en uppdatering av sofistikerade garderobsklassiker. Här är ELLEs utvalda favoriter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gizem Kling Erdogan – behind the scenesBrand logo
Gizem Kling Erdogan – behind the scenes

DHela 12 år har gått sedan det hyllade samarbetet mellan Uniqlo och den legendariska modedesignern Jil Sander först fick sin start och nu är det återigen dags att låta en +J kollektion komma till liv. Det är med ett leende på läpparna som vi återigen får säga hej till en höst- och vinterkollektion signerad Jil Sander och Uniqlo. AW21-kollektionen blir dock den sista för kapitel 2 – så om det blir ett ytterligare kapitel eller inte får vi helt enkelt vänta med och se. Tills dess njuter vi av en sprillans ny AW21-kollektion med +J.

Annons
Jil Sander + J kollektion 2021.
Klicka på bilden för att komma direkt till kollektionen!

Den diskreta signaturlooken utvecklas

I den nya +J-kollektionen presenteras en modern nytolkning av typiska vinterklassiker och den diskreta signaturlooken utvecklas till nästa nivå. Vi ser ett stort fokus på ytterplagg och garderobsklassiker som både håller stil och funktion på plats, med högkvalitativa material som kombineras med sofistikerad skräddat. Stora pufferjackor med stilrena drag, klassiskt stickat med oväntade detaljer och överdimensionerade former på såväl passform som i detaljer. Kollektionens signaturplagg visas i en nedtonad palett av allt från vitt och svart till khaki och ljusbrunt men som pricken över i:et denna säsong läggs även variationer av röda toner i fokus.

Annons
Jil Sander + J kollektion 2021 Svart pufferjacka.
Klicka på bilden för att komma direkt till kollektionen!

Vinterns kollektion fokuserar på distinkta silhuetter, sensuella texturer och lyxigt skräddarsytt som matchar vår nya känsla av komfort – sofistikerad exklusivitet för alla. Vi återvänder till det våra liv, men vill samtidigt känna oss skyddade. Samlingen utforskar nya silhuetter i överdimensionering med kontrollerad passform och variationer av distinkta vinterklassiker, säger Jil Sander om kollektionen som släpps den 18 november 2021.

Jil Sander + J kollektion 2021 kashmirkappa.
Klicka på bilden för att komma direkt till kollektionen!

ELLEs favoriter från kollektionen

Blir du sugen på att ta ett span på AW21- samlingen signerad +J? ELLE har valt sina favoriter från kollektionen i ett fång nedan.

Annons

Spana in kollektionen här! (reklamlänk)

1. Pufferjacka

Vida ärmar och vintervitt i högkvalitativt material med säsongens vita pufferjacka som garanterat gör dig 100% stilsäker.

vit jacka från Jil Sander + J kollektion 2021.

2. Kashmirkofta

Basgarderobens kärlek till en klassisk kofta är förevig och denna ljusbruna variant i kashmir och en något oversized modell är en favorit tack vare alla välarbetade detaljer.

ljusbrun kashmirkofta från Jil Sander + J kollektion 2021.

3. Kashmirkappa

Ingen +J kollektion utan ett fång av stilsäkert marinblått. En favorit från årets kollektion är denna skräddade kappa i kashmir med uppdaterade drag i allt från detaljer till passform. Och ja! Den kommer i ett flertal färger.

Annons
marinblå kashmirkappa från Jil Sander + J kollektion 2021.

4. Polotröja

Ett nyckelplagg till den diskreta signaturlooken är givetvis en polotröja i kashmir, som nu visas i bland annat vintervitt med ribbstickade drag.

vit polotröja i kashmir från Jil Sander + J kollektion 2021.

5. Plisserad kjol

Pricken över i:et hittas garanterat med denna plisserade långkjol med asymmetriska drag och dekorativ knytdetalj.

Annons
plisserad kjol från Jil Sander + J kollektion 2021.

6. Blus

Blicka till den perfekta blusen för alla de möten som kommer hållas hemma och fortsatt digitalt. Med en dekorativ knytdetalj vid halsen och lyxigt bekvämt material!

marinblå blus från Jil Sander + J kollektion 2021 med knytdetalj.

+J kollektionen för höst- och vintersäsongen 2021 lanseras online och i utvalda butiker den 18 november 2021 och blir den sista från +J kapitel 2. Läs mer om den här.

SPANA IN KOLLEKTIONEN HÄR! (reklamlänk)

Annons