Jenny Fredriksson: Här är vårens 7 hetaste ytterplagg

Jenny Fredriksson: Här är vårens 7 hetaste ytterplagg

Våren är i antågande och inget är så kul som att planera ett så stort och viktigt inköp som vårens jacka eller kappa! ELLE har gjort en djupdykning bland modehusens kollektioner och vaskat fram de sju hetaste jack- och kappmodellerna för våren 2017.
01 april, 2017

Det är sådan härlig känsla att botanisera bland modehusens kollektioner och spana in säsongens viktigaste inköp – ytterplagget. ELLE hjälper dig att få totalkoll på vårens hetaste modeller.

Trenchcoaten regerar!

Vårens trendigaste kappmodell är, utan tvekan, en klassisk beige trenchcoat. Extra roligt är det förstås att många modehus uppdaterat plagget med detaljer som markerade axlar, asymmetriska knäppningar och vida, långa ärmar.

Michael Kors

Marni

Prada

Balenciaga

Arméjackan

Arméjackan är, också den, en klassiker som har varit med i trendbilden i många säsonger. Vårens variant är kort och formsydd, den krockstylas gärna med något blommigt eller romantiskt som tyll och spets.

Mulberry

Antonio Marras

Valentino

Den svarta kavajen

Vårens svarta kavaj är i en lätt oversizead modell. Använd ett bälte att markera midjan med eller ha bara en skön, sladdrig, t -shirt eller ett tunt bomullslinne under.

Chloé

Alexander Wang

Saint Laurent

Statmentjackan

Om ni gillar udda jackor så får ni ert lystmäte stillat i vår. Det finns så många söta jackor med fina trendiga detaljer som piggar upp vilken liten vardagsoutfit som helst. Vi älskar kinajackan, etnojackan och alla knasiga färger och broderier.

Gucci

Etro

Coach 1941

Denimjackan

Jeansjackan ska vara extra stor i vår, gärna i en skön ljus nyans med eller utan slitningar.

Topshop Unique

Off White

Alexander Wang

Läderjackan

Vår älskade läderjacka hänger med i ur och skur! Mc-jackan funkar finemang och är fortfarande högaktuell.

Agnés B

Coach 1941

Alexander Mcqueen

Blommig kappa

Blommigt är en av vårens största och härligaste trender och självklart blommar även ytterplaggen.

Michael Kors

Dries van Noten

Miu Miu