Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Jean Paul Gaultier designar årets dogtag till Stockholm Pride

13 jun, 2013 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Är du ett Jean Paul Gaultier–fan och befinner dig i Stockholm är det stor chans att få se honom nu i dagarna. Den franska designern är här för invigningen av utställningen The Fashion World of Jean Paul Gaultier – From the Sidewalk to the Catwalk, där ELLE är samarbetspartner. Den 14 juni invigs utställningen, i ELLE nr 7 kan du se specialtagna bilder med Gaultiers design och anda i fokus, bilderna visas även på utställningen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Och i sommar blir det ännu mer Gaultier i Stockholm. Då kan du se hans design lite här och där på huvudstadens gator – det är nämligen självaste Gaultier som ligger bakom årets dogtag till Pridefestivalen. Allt sker i samarbete med Arkitektur- och designcentrum där Gaultier-utställningen visas.

Annons

– Med årets Dogtag vill vi uppmärksamma hur mode kan verka subversivt och vara en del i mångfalds- och genusdebatten, säger festivalchefen Jörgen Eriksson.

– Det ligger en kaxighet i att Stockholm Pride gör detta med monsieur Gaultier. Enda sättet att komma över den unika accesoaren är genom att köpa ett festivalpass som finns i ett begränsat antal.

Hur dog tagen ser ut avslöjas senare i juni.

Utställningen visas på Arkitektur– och Designcentrum mellan den 15 juni och 22 september.

av LISA ARNELL foto STELLA PICTURES

Annons