Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Se Jane Kønigs astroinspirerade smyckeskollektion

05 jun, 2019 
ane Kønigs astroinspirerade smyckeskollektion
Jane Kønig har släppt en ny smyckeskollektion fylld av vackra hängsmycken och berlocker – med pärlor och måndetaljer i fokus. Upptäck den astroinspirerade kollektionen här!
Annons

Föreställ dig Baroque-pärlor med astroinspirerade detaljer som månar och lyxiga safirstenar som påminner om himlens stjärnor. I Jane Kønigs senaste tillskott finns en smyckeskollektion med totalt 14 olika smycken som går att kombinera på olika sätt.

Mixa och matcha fritt

Det finns totalt fyra berlocker gjorda av Baroque-pärlor som antingen går köpa som halsband eller hoop-örhänge. Alla berlocker är avtagbara och de går på ett enkelt sätt att variera som både halsband och örhänge om en ytterligare kedja eller öronstift köps till.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

I kollektionen finns även fyra statementörhängen, två i förgyllt sterlingsilver och två i matt sterlingsilver. Nedan kan du upptäcka hela kollektionen och enkelt klicka dig vidare till din favorit.

Upptäck Jane Kønigs nya kollektionen här:

1. Förgyllt hoop-örhänge med pärla, Jane Kønig

Lyxigt hoop-örhänge i matt, förgyllt sterlingsilver med en unik Baroque-pärla. Pärlan är dekorerad med safirstenar och en liten månskära. Klicka hem örhänget här! (reklamlänk)

Annons

2. Hoop-örhänge i förgyllt sterlingsilver, Jane Kønig

Baroque-örhänge täckt av matt förgyllt sterlingsilver med safirdetaljer.

Baroque-örhänge täckt av matt förgyllt sterlingsilver med safirdetaljer. Klicka hem örhänget här! (reklamlänk)

3. Örhänge i förgyllt sterlingsilver, Jane Kønig

Vill du hellre bära pärlörhänget som ett öronstift kan du köpa till detta öronstift med safirpärla. Klicka hem öronstiftet här! (reklamlänk)

Annons

4. Hoop-örhänge med pärla, Jane Kønig

Samma hoop-örhänge fast i en version av sterlingsilver. Pärlan är dekorerad med safirstenar och en liten månskära. Klicka hem örhänget här! (reklamlänk)

5.  Hoop-örhänge i sterlingsilver, Jane Kønig

Baroque-örhänge täckt av matt sterlingsilver med safirdetaljer

 

Annons

Baroque-örhänge täckt av matt sterlingsilver med safirdetaljer. Klicka hem örhänget här! (reklamlänk)

6. Örhänge i sterlingsilver, Jane Kønig

Vill du hellre bära pärlörhänget som ett öronstift kan du köpa till detta öronstift med safirpärla. Klicka hem versionen i sterlingsilver här! (reklamlänk)

7. Förgyllt örhänge med saltvattenspärlor, Jane Kønig

Månformat örhänge i matt förgyllt sterlingsilver med små sötvattenspärlor längst nedersta kant. Dekorerad med tre safirstenar.

Månformat örhänge i matt förgyllt sterlingsilver med små sötvattenspärlor längst den nedersta kanten. Utsmyckad med tre safirstenar. Klicka hem örhänget här! (reklamlänk)

Annons

8. Örhänge med saltvattenspärlor, Jane Kønig

Månformat örhänge i matt sterlingsilver med små sötvattenspärlor längst nedersta kant. Dekorerad med tre safirstenar.

Månformat örhänge i matt sterlingsilver med små sötvattenspärlor längst den nedersta kanten. Dekorerad med tre safirstenar. Klicka hem örhänget här! (reklamlänk)

9. Förgyllt örhänge med färgade stenar, Jane Kønig

Månörhänge i matt, förgyllt sterlingsilver med detaljer av olika stenar och en unik Baroque-pärla. Klicka hem örhänget här! (reklamlänk)

Annons

10. Örhänge med färgade stenar, Jane Kønig

Månörhänge i matt sterlingsilver med detaljer av olika stenar och en unik Baroque-pärla

Månörhänge i matt sterlingsilver med detaljer av olika stenar och en unik Baroque-pärla. Klicka hem örhänget här! (reklamlänk)

11. Förgyllt halsband med pärlberlock, Jane Kønig

 

Halsband i matt förgyllt sterlingsilver med Baroque-pärla som berlock.

Halsband i matt förgyllt sterlingsilver med Baroque-pärla som berlock. Berlocken går även att bära som örhänge om man köper till ett hänge. Klicka hem smycket här! (reklamlänk)

Annons

12. Halsband med pärlberlock, Jane Kønig

 

Halsband i matt sterlingsilver med Baroque-pärla som berlock.

Halsband i matt sterlingsilver med Baroque-pärla som berlock. Berlocken går även att bära som örhänge om man köper till ett hänge.Klicka hem smycket här! (reklamlänk)

13. Halsband med förgylld pärlberlock, Jane Kønig

Halsband i täckt av matt förgyllt sterlingsilver med Baroque-pärla som berlock.

Halsband i matt förgyllt sterlingsilver med Baroque-pärla som berlock. Berlocken går även att bära som örhänge om man köper till ett hänge. Klicka hem smycket här! (reklamlänk)

Annons

14. Halsband med pärlberlock, Jane Kønig

 

Halsband i täckt av matt sterlingsilver med Baroque-pärla som berlock.

Halsband av matt sterlingsilver med Baroque-pärla som berlock. Berlocken går även att bära som örhänge om man köper till ett hänge. Klicka hem smycket här! (reklamlänk)

Läs mer:

Annons