Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Svenska stjärnskottet Jade Croppers debut på Copenhagen Fashion Week

04 feb, 2022 
Jade Cropper AW22
Det svenska stjärnskottet Jade Cropper debuterade på Copenhagen Fashion Week under modeveckans tredje dag. Se hela kollektionen här!
Annons

Vi glömde för en stund bort vad februarigrått väder är. Allt tack vare de starka inspirationsvindar som blåst från grannlandet i väst. Ja, under tre fullspäckade dagar har inspirationen fullkomligt flödat från den danska huvudstaden. Såväl på catwalken som på gatorna i Köpenhamn har danskt mode bjudit på iögonfallande looks. (Du har väl inte missat vår recap här?)

Copenhagen Fashion Week – Highlights dag 3Brand logo
Copenhagen Fashion Week – Highlights dag 3

Jade Cropper AW22

Under modeveckans tredje och sista dag stod Jade Cropper på visningsschemat. Som enda svensk designer presenterade hon sin höst och vinterkollektion för 2022. Det var första gången designern visade på Copenhagen Fashion Week – och hon gjorde ingen besviken.

Annons

Jade Cropper 0002-kollektionen är uteslutande gjord av avfall och återvunnet material. Och varenda detalj är skapad av designern själv i hennes Stockholmstudio. Vi bjöds på lekfulla silhuetter och asymmetriska snitt. Spännande cut outs varvades med höga slitsar, dragkedjor, denimlooks och paljettplagg. Ren magi! Och även på catwalken fanns svensk representation i form av svenska modellen Ursula Wångander. Spana in hela kollektionen nedan.

Grattis Jade till en fantastisk debut!

Se hela kollektionen nedan

Foto: Copenhagen Fashion Week

Annons
Annons