Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Allt du vill veta om Jacquemus visning La Montagne

01 jul, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
JACQUEMUS VISNING LA MONTAGNE
Inget är sig likt på modefronten just nu men vad gör det när Jacquemus äntligen överraskar med visning och höstens kollektion! Med ett fokus på minnesvärda siluetter och kulörer tar Jacquemus höstkollektionen för 2021 till en ny nivå. Höstlängtan stiger en gnutta och vi kan redan ta del av några plagg från kollektionen – upptäck allt här!
Annons

Ingenting är längre som det brukar. 5 månader efter det vanliga visningsschemat presenterade äntligen Jacquemus sin kollektion för säsongen och ingen är besviken! Senaste gången när SS21-kollektionen presenterades tog Jacquemus med oss till ett drömlikt vetefält där modellerna vandrande i det fria på den smala catwalken – en visning vi aldrig glömmer.

La Montagne

Efter ett år av väntan överraskade Jacquemus oss med säsongens visning som tog plats i en filmstudio i ett industriområde i utkanten av Paris. I ett minimalt inrett blågrönt rum (som efterliknades av ett abstrakt konstnärligt berg) presenteras La Montagne – en kollektion som flörtar med bergstoppar och skidorts-mode likt så många andra den här säsongen.

– Jag ville fokusera på kläderna, silhuetterna, färgerna, tygerna, detaljerna men också energin hos modellerna. Jag ville även att uppsättningen skulle vara minimal och skarp och återskapa ett abstrakt och konstnärligt berg som visar inspiration från samlingen, sa Jacquemus skrivet på ett gult kort utplacerade på gästplatserna.

Annons

Det är enkelt och bekvämt när modellerna tar plats i filmstudion. Jordnära-och neutrala toner möter färgstarka kulörer. Kollektionen är uppdelad i tydliga färgkodade block för en mer sammanhängande och stark upplevelse under visningen. Vi ser allt från cut-outs, den korta trendiga dunjackan (stora som små), byxor med låg midja och vikbara midjeband – ja listan kan göras lång för här är en samling med ett fång av delikata it-plagg! Och är det något vi är säkra på så är det att Jacquemus är en mästare på att skapa must-haves!

HÖSTKOLLEKTIONEN 2021

Det bästa av allt? Du behöver inte vänta länge för Jacquemus slår på stort och låter oss ta del av kollektionen redan nu. Scrolla vidare för att trycka dig in på några av plaggen!

Kort dunjacka i svart från Jacquemus höstkollektion 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.
Beige kavaj från Jacquemus höstkollektion 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.
Annons
Snygg rosa jacka från Jacquemus höstkollektion 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.
Brun skinnjacka med ull från Jacquemus höstkollektion 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.
Annons
Röd blazer från Jacquemus höstkollektion 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.
Höstmode 2021: Så ser säsongens stora trender utBrand logo
Höstmode 2021: Så ser säsongens stora trender ut
Annons