Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

J Lindeberg bjöd på exklusiv modemiddag

31 aug, 2016 
AvLisa Arnell
Igår bjöd Johan Lindeberg, Loreen och Waris Ahluwalia in till en exklusiv modemiddag. ELLEs Cia Jansson och Susanna Strömquist var bland annat på plats.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Årets Fashion week bjudit på flera superexklusiva tillställningar för bara ett fåtal inbjudna. J Lindebergs middag på Skridskopaviljongen på Skeppsholmen i Stockholm var en sådan. Middagen anordnades för att lansera J.Lindebergs nya kommunikationskoncept The Bridge Series, ett koncept skapat av Johan Lindeberg som nyligen kommit tillbaka till märket han startade för 20 år sedan och lämnade 2007.

Ett 40-tal inbjudna gäster fick vid en sittande middag höra Johan berätta om sin vision kring vad som ska föra varumärket J.Lindeberg in i nästa fas. Läs vår intervju med Johan Lindeberg som vi gjorde innan Fashion week här >

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Johan Lindeberg är sedan januari 2016 kreativ konsult på J.Lindeberg, den första kollektionen han är inblandad i blir damkollektionen för hösten 2017.

Se alla bilderna från kvällen här.

LÄS OCKSÅ: Intervju: Johan Lindeberg vill att kvinnan tar täten

Foto Emma Svensson / Studio Emma Svensson

Annons