Ivy Park x Adidas: Tjuvkika på kollektionen här

Beyoncés Ivy Park släpper kollektion med Adidas

Den 18 januari 2020 släpps en ny kollektion av Beyoncés Ivy Park. Det är i samarbete med Adidas som artisten återlanserar varumärket. Tjuvkika på nyheterna här.
16 januari, 2020

I våras kom nyheten att Beyoncé ingår ett samarbete med Adidas, vilket bland annat innebär en ny kollektion från artistens varumärke Ivy Park.

– Adidas har varit otroligt framgångsrika i sitt arbete med att flytta fram gränserna för kreativitet. Vi delar en filosofi som sätter kreativitet, tillväxt och socialt ansvar i första rummet. Jag ser fram emot att återlansera och expandera Ivy Park på global nivå med en beprövad, dynamisk ledare, sa Beyoncé då i ett pressmeddelande.

Ny kollektion i januari

Under december månad avslöjade världsstjärnan på Instagram att den första kollektionen av Ivy Park x Adidas släpps på lördag, den 18 januari 2020.

Vi har ännu inte fått se en komplett lookbook, men att döma av det som såväl Beyoncé själv som Adidas har teasat om inför den stora lanseringen går färgskalan i rött och orange, med inslag av off white. Kollektionen består av kläder, accessoarer och – för första gången i en Ivy Park-kollektion – även skor.

Bland plaggen ser vi bland annat en vinröd body med lång ärm, ett matchande set i vitt med byxa och tröja, tights i olika utföranden samt träningsjackor.

Beyoncé grundande Ivy Park 2016 och är numera ensam ägare av varumärket. Ivy Park x Adidas kommer från och med den 18 januari att finnas tillgängliga på Adidas.se samt i utvalda Adidas-butiker. Se fler bilder och videos på den nya kollektionen nedan.

Ivy Park x Adidas – tjuvkika här

LÄS MER:

Beyoncé till ELLE: ”Jag lärde mig att smärta och förluster är en gåva”

Här träffas Beyoncé och Meghan Markle för första gången

Meningen bakom Beyoncés outfits på Coachella