Isabel Marant SS22 – såhär kommer vi klä oss nästa sommar

Isabel Marant SS22.

Vi kan lita på Isabel Marant för lekfullt mode där en sportig men feminin silhuett står i fokus och till SS22 är det fortsatt den rätta melodin. Upptäck den kommande kollektionen med 6 tydliga inslag som vi gärna anammar sommaren 2022.
01 oktober, 2021
1:07

Efter reklamen: ELLE modeplåtning Backstage

(1:07)

Föreställ dig heta en het sommarsäsong där dagar snabbt blir till nätter och du går direkt från strandhäng till middagar i city. Det är precis vad Isabel Marant bjuder in till i sin vår- och sommarkollektion för 2022 som presenterades under torsdagskvällen i ett vibrerande Royal Palais i Paris.

Isabel Marant SS22

Med tydliga referenser från 80-talet tidiga historia av graffitimönster och inspiration från den sportiga stämningen och futuristiska andan i Hans Feurers foton leker kollektionen med koderna av sexig kvinnlighet och den atletiska uniformen. Våren och sommaren hos Isabel Marant innehåller allt från metallic och chiffong till en regnbåge av färger. Men det slutar inte där! Ta ett span på kollektionen som visar 6 tydliga inslag att anamma in i sommargarderoben 2022.

Isabel marant ss22
Imaxtree.

Från strand till stan

Bikinis och baddräkter i starka färger, maxade mönster och dekorativa snitt visas som en stor del av sommaruniformen för nästa säsong och enligt Isabel Marants melodi låter vi bikinin sitta på från tidig morgon till sen kväll. Vi är redo!

Metallic-bonanza

Det ser ut att bli en fartfylld och festlig vår där gnistrande metallic är det nya svarta. Bikinin, byxan, väskan och ja, til och med luvan vill lysa i ljus-reflekterande sken!

VITT FRÅN TOPP TILL TÅ

Som en kontrast till den festliga vågen av metallic står vitt som en stadig grund. Den helvita looken fortsätter att visa sig stark hos Isabel Marant som visar en ljus och fräsch symfoni.

LÅGMIDJAT

Är sommaren 2022 tiden då vi säger hejdå till den höga midjan en gång för alla? Time will tell. Vi blir iallafall väldigt sugna på att låta byxor, jeans och kjolar hasas ner till höften för en perfekt nonchalant look á la Isabel Marant.

Romantiskt broderi

Ingen riktig sommar eller Isabel Marant-kollektion utan romantiskt broderi. Denna säsong ser vi modehusets romantiska inslag på sockersöta toppar och blusar som stylas med avslappnade sportiga plagg som konstrast. Magnifiquement!

Mer minilängder

Kortkort ligger i fokus när det kommer till längden på vårens klänningar och kjolar men som en fin balans är silhuetten voluminös och avslappnad!

Foto: Isabel Marant