Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Isabel Marant AW22 – fyra nyckelplagg att räkna med nästa höst

04 mar, 2022 
Fyra nyckelplagg från Isabel Marant höstkollektion 2022.
Det enkla bekväma får trendig Y2K-take i höstens mode hos Isabel Marant. ELLE har spanat in kollektionen och lägger dessa 4 nyckelplagg på minnet till hösten 2022.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Paris Fashion Week fortsätter med sitt späckade schema att visa höstens mode från de franska modehusen och efter ett flertal modevisningar (äntligen fysiska igen) börjar vi nu kunna se höstens trender ta form. Under torsdagskvällen visade Isabel Marant sin AW22-kollektion som bjöd på husets typiska signaturer – med starka inslag av Y2K-modet som just nu är på allas läppar. ELLE var på plats på visningen och lägger fyra specifika detaljer i tankarna framåt – här är fyra nyckelplagg att räkna med i höst.

Elsa Hosk och Tom Daly - parets kärlekshistoriaBrand logo
Elsa Hosk och Tom Daly - parets kärlekshistoria

4 nyckelplagg från Isabel Marant AW22 att räkna med i höst

Lårhöga robusta boots

Vi har sett dem hos flertal designers under de senaste veckorna men Isabel Marant gör det till ett faktum när de lårhöga robosta bootsen bars av alla modeller som intog catwalken. Till miniklänningen, över jeansen och under den svepande långklänningen, räkna med att de robosta bootsen blir en grej hösten 2022.

Annons
Annons
Annons
Annons

Bomberjackan is back

Den smyger sig tillbaka som trendplagg redan nu till våren men syns även som nyckelplagg till kommande höst. Har du den i garderoben? Blicka till dessa looks och låt Isabel Marant stå för stilinspirationen!

Annons

Fluffiga miniklänningen får fokus

Miniklänningen är här för att stanna men till hösten blir den extra bekväm. Stickade varianter och de allra fluffigaste materialen sätts i fokus och syns i ett flertal av höstens trendfärger – bland annat hallonrött och morotsorange!

Annons
Annons
Annons

Glittertoppen

Hösten spås göra en glittrande entré och blir lite mer lättburen än tidigare. Isabel Marant slår ett slag för glittertoppen och gör det med en avslappnad twist som flirtar med den stora Y2K-stilen. Note to self: styla den gnistrande överdelen med avslappnade baggy jeans och nätta sandaletter.

Annons
Annons

Foto: Imaxtree

Annons