Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Inspireras av streetstyle-modet – 4 stilsäkra vårlooks

04 maj, 2023 
AvSandra Bohlin
street style mode 2023
Är du ute efter inspiration till våren och sommarens alla looks? Då har du kommit helt rätt! Här har vi samlat 4 trendlooks inspirerat av streetstyle-modet – som passar perfekt både till vardags och till fest.
Annons
VIDEO: Emilia de Poret - Så stylar du vårens linneplaggBrand logo
VIDEO: Emilia de Poret - Så stylar du vårens linneplagg

Gör som oss och inspireras av modeveckornas streetstyle-mode! Vi har trendspanat och samlat fyra perfekta vårlooks som du kan sno rakt av inspirerade av några av de absolut snyggaste looksen. Ton i ton med den stilsäkra satinkjolen, avslappnad stil med jeans och cowboybootsen eller varför inte en kostym i krispigt vit nyans? Scrolla ner och hitta din drömlook!

Inspireras av streetstyle-modet – 4 perfekta vårlooks

Vardag eller fest – här är fyra snygga streetstyle-looks vi inspireras lite extra av inför vår och sommar 2023!

Annons

1. Ton i ton med satinkjolen

En av våren och sommarens trendigaste och mest användbara plagg är satinkjolen! För en chic look bär vi den gärna ton i i ton en topp i samma glänsande material och stylar med en blazer över axlarna. Streetstyle-looken toppas med en snygg liten väska från Jacquemus, vita solglasögon och slip in sandaler.

2. Jeans och trendiga rutor

De blockfärgade jeansen ser vi mycket av i vår och sommar och är ett perfekt basplagg med en liten twist – och vi älskar det! Looken stylas till en croppad topp i minimalistisk design i kontrast mot en oversized blazer med trendigt rutigt mönster. Styla med din favoritväska eller denna populära modell från Arket.

Annons
street style mode 2023

3. Avslappnad med cowboybootsen

Avslappnade boyfriendjeans, en vit skjorta och ett par trendiga cowboyboots – denna look prickar verkligen i säsongens hetaste trender samtidigt som den innehåller de perfekta basplaggen som verkligen platsar i din capsuel wardrobe. Toppa med en snygg väska!

4. Den vita kostymen

Ingen vår- eller sommargarderob är helt komplett utan en trendsäker kostym spm vi både kan klä ner och klä upp till alla olika tillfällen! Inte nog med det så läser den även oöndligt med klädkriser – vi lovar dig! I denna streetstyle-look stylas den tillsammans med en snygg tubtopp och en svart väska – enkelt och så snyggt!

street style mode 2023

Foto: Imaxtree

Se mer:

Met-galan 2023: Se kändisarna på röda mattanBrand logo
Met-galan 2023: Se kändisarna på röda mattan

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons