Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Catwalk: Alla looks från Ida Sjöstedt SS18

01 sep, 2017 
AvLisa Segerson
Under modeveckans andra dag presenterade Ida Sjöstedt sin vårkollektion. ELLE var på plats och har nu samlat looksen från presentationen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I går var det äntligen designern Ida Sjöstedts tur att presentera sin nya vårkollektion under Fashion Week Stockholm. Sjöstedt valde i år att visa inför en mindre skala modepress och influencers, och endast tio fulltaliga looks från kollektionen presenterades.

”Jag har precis blivit mamma och för att lyckas hålla god kvalité på alla plagg har jag valt att visa er ett axplock av kollektionen i dag”, sa designern strax innan showen drog igång.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Looksen som visades var romantiska, tidlösa och feminina. Presentationen var intim och innan showen bjöds det på champagne och afternoon tea i lokalerna. Eventet anordnades på Hotel Diplomat i Stockholm.

Se alla bilder nedan.

Foto: Fashion Week Stockholm

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

MER OM STOCKHOLMS MODEVECKA:

Efter modeveckans första dag: plagget vi inte kan sluta prata om

Streetstyle: det bästa gatumodet från Fashion Week Stockholm

Det händer under Fashion Week Stockholm – allt om visningarna

Annons