Catwalk: Alla looks från Ida Sjöstedt SS18

01 sep, 2017 
AvLisa Segerson
Under modeveckans andra dag presenterade Ida Sjöstedt sin vårkollektion. ELLE var på plats och har nu samlat looksen från presentationen.
Annons

I går var det äntligen designern Ida Sjöstedts tur att presentera sin nya vårkollektion under Fashion Week Stockholm. Sjöstedt valde i år att visa inför en mindre skala modepress och influencers, och endast tio fulltaliga looks från kollektionen presenterades.

”Jag har precis blivit mamma och för att lyckas hålla god kvalité på alla plagg har jag valt att visa er ett axplock av kollektionen i dag”, sa designern strax innan showen drog igång.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Looksen som visades var romantiska, tidlösa och feminina. Presentationen var intim och innan showen bjöds det på champagne och afternoon tea i lokalerna. Eventet anordnades på Hotel Diplomat i Stockholm.

Se alla bilder nedan.

Annons
Annons
Annons

MER OM STOCKHOLMS MODEVECKA:

Annons