Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Ida Sjöstedt släpper jacka gjord av återvunna paljetter

30 okt, 2019 
Ida Sjöstedts paljettjacka 2019
En värmande vinterjacka – som både är snygg och hållbar. Ida Sjöstedt satsar på miljövänligt och släpper en jacka gjord av återvunna paljetter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Årets kyliga månader börjar dra in och det är dags att investera i ett värmande ytterplagg. Nu släpper Ida Sjöstedt den ultimata jackan som både är snygg, håller värmen och är hållbar.

Här är Ida Sjöstedts jacka Somewhere Puffer

De flesta förknippar nog Ida Sjöstedt med magiska klänningar och underbara fest- och bröllopskreationer i skir spets. Men hon är också känd för sina stilrena, skräddade kappor i klassiska former. Kapporna fungerar som den perfekta hållbara investeringen tack vare sitt tidlösa utförande och slitstarka materialval.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

För hösten 2019 går den svenska modeskaparen ett steg längre med en glamorös och hållbar dunjacka som är en riktig showstopper.

Ida Sjöstedts nya jacka Somewhere Puffer i svart
Ida Sjöstedts nya jacka.

Vår nya höst- och vinterfavorit är jackan Somewhere Puffer. Pufferjackan fick sig ett rejält uppsving under förra året, mycket tack vare den sportiga trenden. Trenden håller i sig även i år och Ida Sjöstedt tar den till nästa nivå med ett utmärkande drag – paljetter.

Annons

Tillverkad av paljetter i återvunnen plast

Somewhere Puffer är tillverkad av paljetter i återvunnen plast, medan dunet på insidan är av syntetisk variant. Det värmer förstås lika bra som en riktig dunjacka, men är ett snällare alternativ. Jackan är även oversized i modellen (en trend som syns i alla slags plagg), med detaljer som silverknappar, gömda fickor och en avtagbar luva.

Jackan utgör en del av Ida Sjöstedts kapselkollektion Dark Shadows, med fokus på festplagg exklusivt för Boozt. Kollektionen tolkar några av Ida Sjöstedts klassiker med plagg som både fungerar på dagen och kvällen.

Ida Sjöstedts nya jacka Somewhere Puffer i svart
Ida Sjöstedts nya jacka Somewhere Puffer i svart.
Ida Sjöstedts nya jacka Somewhere Puffer i silver
Ida Sjöstedts nya jacka Somewhere Puffer i silver.

Ida Sjöstedts jacka Somewhere Puffer är nu tillgänglig, i både svart och silver, exklusivt på boozt.com. Priset för jackan ligger på 3 500 kr.

LÄS MER:

Swedish Stockings lanserar strumpbyxor av PET-flaskor

Trend 2019: Re-design och hållbart mode

Hållbart mode: Så klär du dig tidlöst och trendigt

Annons