Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Ida Sjöstedt har gjort julens snyggaste chokladask

21 dec, 2014 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Julens stiligaste chokladask kommer från Lindt som låtit designern Ida Sjöstedt sätta sin prägel på en specialdesignad julutgåva. Asken pryds alltid av Lindts eget spetsmönster, på Idas ask har det tagit form av glittriga paljettblommor i juligt rosaröda toner pryder asken som innehåller ljusa Lindorkulor.

lindt-choklad-ida-sjostedt

– Kopplingen mellan en lyxig presentask för Lindts choklad och min egen design kändes självklar, säger Ida Sjöstedt. Jag inspirerades av mina egna färger och material – glittriga paljetter och blommönster i rosaröda toner, som passar till jul och känns lyxigt, lekfullt och elegant. Jag ville göra en ask som man vill spara även när chokladen har ätits upp, säger Ida Sjöstedt.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Lindor-julasken finns i begränsad upplaga på 1 000 exemplar och säljs endast hos utvalda återförsäljare: NK Konfektyr i Stockholm och i Lindts butik i Kungsbacka, Göteborg. Pris 249 kr.

Av Lisa Arnell

ida-sjostedt-lindt-bild
Pressrelease_Lindt julutgåva_Ida Sjöstedt_141027_PDF
Annons