House of Dagmars pop up-butik blir permanent

11 mar, 2016 
AvLisa Segerson
I augusti 2015 öppnade House of Dagmar ett pop-up showroom i Sturegallerian. Nu fortsätter de med butiken. Det blir den första officiella butiken för varumärket.
Annons

House of Dagmars meddelar nu att deras pop up-butik i Sturegallerian kommer att finnas kvar. Just nu är SS16-kollektionen som tar plats i butiken, en kollektion inspirerad av konstverket Gobelin och konstnären Matthias van Arkel.

Vår och sommarkollektionen 2016 lyfter Dagmar fram en bohemisk känsla i kombination med både expressiva och minimalistiska detaljer.

Kollektionens färgsättning utgår från en skala av vitt, beigt, grått, safari grönt, och en klassisk skjortblå, som tillsammans accentueras av färgerna hallonröd och en stark vårgrön.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Nyckelplaggen i kollektionen är bland annat mockatoppen och klänningen med stickade detaljer.

Vårkollektionen finns även att fynda på House of Dagmars hemsida. 

Annons