House of Dagmars nya satsning: Lanserar intervjuserie

02 okt, 2017 
AvJohanna Lejon
Nu lanserar House of Dagmar intervjuserien "In conversation". Konceptet går ut på att Kristina Tjäder, creative director, intervjuar kvinnor som inspirerar och utmärker sig på sitt egna sätt.
Annons

Först ut i intervjuserien är regissören och konstnären Theresa Traoré Dahlberg. Hon har fotograferats i Dagmars höstkollektion i sin ateljé i Stockholm av Ceen Wahren.

Theresa är aktuell med sin andra dokumentärfilm Ouaga Girls som skildrar tillvaron för en grupp unga, blivande kvinnliga bilmekaniker i Ouagadougou. Filmen togs bland annat ut till tävlan för Dragon Award vid Göteborgs filmfestival.

Dagmar gick tidigare i år ut med ett meddelande om att sluta retuschera modeller i allt kommunikationsmaterial och In conversation är en fortsättning i det arbetet att skapa innehåll som inspirerar och uppmuntrar till mångfald och sunda ideal.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Vi vill visa upp olika typer av Dagmarkvinnor, där vi hoppas kunna inspirera och uppmuntra andra. Vi har länge känt att de traditionella sättet att kommunicera ofta bara visar upp en schablonmässig bild av kvinnor som känns omodern och inget vi själva kan relatera till, säger Kristina Tjäder i ett pressmeddelande.

Annons

Intervjun lanseras nu i veckan på Dagmars hemsida, Instagram samt på BON.se, fler intervjuer kommer att publiceras löpande i samband med kollektionslanseringar.

Foto Dagmar

Annons