House of Dagmar lanserar hållbar kollektion

27 okt, 2017 
AvLisa Segerson
I slutet av oktober lanserar House of Dagmar en sprillans ny kapsel-kolletkion i hållbarhetens tecken som en del av AW17-kollektionen. Se plaggen och läs om kollektionen.
Annons

Den nya och hållbara kapselkollektionen innehåller sju stickade hybridplagg inspirerade av multifunktion och mjuka siluetter. Plaggen är feminina och designade med det grafiska språket som är House of Dagmars grund.

– De tidlösa och grafiska skärningarna tillsammans med en hållbar produktion där både natur, människan och djuren respekteras representerar essensen i Dagmars filosofi, säger Kristina Tjäder, creative director i ett pressmeddelande i samband med lanseringen.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

De naturfärgade plaggen i samlingen är skapade i lamaull och resterande plagg i Mulesing-fri merinoull. Lamaull är naturligt hypoallergeniskt och ett av de mest långvariga materialen på marknaden. Fibrerna i ullen är även naturligt vattenresistenta och har svårare för att bli noppriga.

Se plaggen från kollektionen nedan.

Annons
Annons

  

Annons

 

Foto: House of Dagmar 

LÄS OCKSÅ:

Annons