Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

House of Dagmar SS21 – se hållbara kollektionen här

25 aug, 2020 
House of Dagmar satsar hållbart och levererar en helt hållbar vår-och sommarkollektion till 2021. Med fokus på hållbara material och nyckelplagg drömmer vi oss redan bort till nästa sommar. Upptäck kollektionen här!
Annons

100% hållbar, drömlik och fylld av nyckelplagg. Hållbarhetsfokuserade House of Dagmar var först ut som svensk designer att visa upp sin kommande vår-och sommarkollektion för 2021 på Stockholm Fashion Week under modeveckans första dag och med en blick genom kollektionens kampanjbilder drömmer vi oss snabbt iväg till mer hållbara val nästa sommarsäsong.

House of Dagmar SS21

Dagmar-systrarna har växlat upp och lägger extra mycket fokus på hållbara material, nyckelplagg och neutrala nyanser i den kommande SS21-kollektionen. Med allt från den klassiska Dagmar-kostymen och skjortan till denim och läder. Det bjuds även på rejäla inslag av stickat genom både klänningar, kjolar och grovstickade överdelar. Färgpaletten är neutral men förbered dig på ljusa skiftningar av ljusgult och beige men även blått och grönt. Dröm dig iväg nedan!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Foto: Jesse Laitinen

LÄS MER:

Annons