Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

6 trender från hösten 2023 – som kan bäras redan nu!

16 maj, 2023 
6 trender från hösten 2023 – som kan bäras redan nu!
Höstsäsongen bjuder på en uppsjö av bärbara och inspirerande trender som vi inte kan vänta med att börja bära. Varsågoda, här är 6 modetrender från hösten 2023 – som kan bäras redan nu!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hösten 2023 känns kanske långt borta just nu, men så snart vi byter vårmodet mot badkläderna, börjar pre-fall kollektionerna att trilla in i butikerna. Och det finns en rad trender och plagg som du kan hålla span på redan nu, eller till och med lägga vantarna på – som garanterat kommer att fungera hela året, oavsett säsong.

1.Preppy med en twist

Det rufsiga håret, den lilla cardiganen, transparenta kjolen, strumpbyxorna, lackade pumpsen och glasögonen. Ja, det finns mycket att hämta från Miu Mius höstkollektion redan nu! Tänk preppy klassiker som koftan och pennkjolen kombinerat med en touch av kontorslook så är du spot-on med vad som spås bli en av höstens absolut hetaste trender 2023!

Miu Miu hösttrend 2023
Miu Miu AW23
Annons

2. Starka och extra breda axlar

80-talet kallar! När vi trodde att axlarna i modebilden hade nått sin maxgräns, skickade Saint Laurent ut modell efter modell på catwalken under Paris modevecka med bredare axlar än fantasin hade kunnat ana. Ett perfekt plagg att hålla utkik efter i secondhand- och vintagebutikerna innan alla andra!

breda axlar trend 2023 Saint Laurent
Saint Laurent AW23

3. Fjäderdetaljer

Victoria Beckham, Chanel, Valentino och Loewe är bara några av alla märken som satsar på fjäderpryddaplagg hösten 2023. Enklast gör du det samma genom att addera en liten fjäderbrosch. Voila!

Annons
Victoria Beckham AW23
Victoria Beckham AW23

4. Gult långt in på höstsäsongen

Den varma starka gula färgen har de senaste säsongerna varit en självklar go-to färg under sommarsäsongen, nytt för i år är att den hänger med in i hösten 2023. Anamma den pigga och glädjespridande färgen redan nu!

Gult trendfärg till hösten 2023
Ferragamo AW23

5. Kjol med volym

Feminina kjolar med volym sätter sin prägel på höstsäsongen, och syntes framför allt hos Prada och Bottega Veneta. Där kombinerades de voluminösa kjolarna till en övrigt avslappnad och slarvig look – som med glädje redan nu kan användes till en enkel t-shirt och platta sandaler.

Annons
Kjol med volym hösttrend 2023
Prada AW23

6. Den lilla svarta klänningen

De skräddarsydda miniklänningar avlöser minikjolarna till hösten. Tänk fortsatt 60-tal och sofistikerat för en perfekt sommarcocktaillook! Versace visar vägen.

Lilla svarta klänningen hösten 2023
Versace AW23
Annons
Solglasögon 2023: 5 modeller att satsa påBrand logo
Solglasögon 2023: 5 modeller att satsa på

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Annons