Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Höstmode 2024 – tre trender från NYFW att bära redan nu

15 feb, 2024 
Höstmode 2024 – tre trender från NYFW att bära redan nu
Tack för den här gången New York Fashion Week! ELLEs stylingredaktör har djupdykt i modeveckan och ger dig 3 hösttrender för 2024 som garanterat kommer dominera i höst.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Behind the scenes med Zara LarssonBrand logo
Behind the scenes med Zara Larsson

Köpenhamn – check! New York – check! De internationella modeveckorna är i full gång och innan vi gör oss redo att rikta blicken på vad nästa modestad har att erbjuda har vi på ELLE djupdykt i New York Fashion Week. Redan nu börjar det nämligen gå att se en röd tråd av det som presenteras på catwalken. Vilka trender kommer egentligen dominera till hösten 2024? Du hittar tre hösttrender som redan dominerat här nedan. Och vet du vad? Alla är enkla att anamma redan nu – hurra!

Annons

1. Med bältet på höften

Vi har redan sett det på catwalken i både Köpenhamn och New York. Bältet – nerhasat på höften! Japp, du läste rätt. Efter en lång (!) tid av högmidjat har låga midjan försökt smyga sig in i modebilden igen och vi har redan anammat (och accepterat) att jeans med låg midja är en grej igen. Och den låga midjan blickar vi till vad hösten 2024 väntas erbjuda så ser det ut som att det fortsatt står i fokus. På catwalken under New York Fashion Week visades dekorativa bälten som höststilens it-detalj och det är tydligt att det ska bäras avslappnat, nerhasat på höften.

Khaite nyfw lagt balte 2024.
Courtesy of KHAITE

Khaite gav till exempel en konstrast till det feminina och lät golvsvepande klänningar förhöjas med coola bälten kring höften.

Annons
michael kors lagt balte.
Gianluca Carraro/launchmetrics.com/spotlight

Och Michael Kors lät dubbla bälten lyfta enkla nyckelplagg som lösa kostymbyxor och linnen. Så vad väntar vi egentligen på? Låt oss anamma den lågmidjade bälttrenden redan i vår!

Bästa köpen: Bälten

Satsa på att höja din look med ett dekorativt bälte som bär på en iögonfallande detalj. Silvertonade "nitar", ett rejält spänne i metall eller kanske en oväntad form? Vi har handplockat två favoriter som minst sagt ger det lilla extra.

Bälte från By Malene Birger.
Läderbälte med böjt spänne och dekorativa metalldetaljer – en chic detalj som ger det lilla extra.
KÖP HÄR.ReklamlänkBy Malene Birger
Svart läderbälte med dekorativa silvertonade nitar med rund form. Ett bälte som bryter av och blir fin att bära på höften över en svepande finstickad långklänning.
KÖP HÄR.ReklamlänkCos

2. Plommonrött

Likt den danska modeveckan där den djupa nyansen av rött plockades upp levererade New York Fashion Week också en dos av plommonrött. Med andra ord är det (om du frågar oss) en trendfärg in-the-making och något du enkelt kan anamma redan nu.

Diotima plommonrott nyfw hosttrend 2024.
Launchmetrics/Spotlight

Diotima höst 2024 bjuder på en dos av plommonrött, marinblått och krämvitt – och vi älskar det!

Annons
Khaite plommonrod nyfw 2024.
Courtesy of KHAITE

Och Khaite lät plommonrött vara ett återkommande inslag i AW24-kollektionen!

Bästa köpen: Plommonrött

Den djupa röda tonen gör det lätt att bära mer färg – oavsett om det är genom ett plagg som kjol eller söt accessoar!

Minikjol i plommon/vinrött läder med dragkedja baktill och dekorativ men diskret söm framtill.
KÖP HÄR.ReklamlänkArket
Söta väskan Arezzo från Atp atelier är ett tidlöst väskval som funkar både till vardags och fest. Speciellt denna i plommonrött läder!
KÖP HÄR.ReklamlänkAtp atelier

3. Klassiska blåjeans

Till hösten går vi back-to-basics om första trendvindarna från AW24-catwalken fortsätter i samma spår. Vi glömmer uppstickare som till exempel stentvättat och bjuds iställt på jeans i rena blå tvättar där klassiskt, avslappnat och stilsäkert ser ut att bli ledorden framåt. Och inte oss med favoriter (och klassiker) till blåjeans i garderobslådan!

Michael Kors blå jeans hösttrend 2024.
Gianluca Carraro/launchmetrics.com/spotlight

Michael Kors lät klassiska blåjeans vara i fokus – och stylade med klassiker som vitt och marinblått.

Annons
Brandon Maxwell nyfw höstens trender 2024.
Launchmetrics/spotlight

Medan Brandon Maxwell lät klassiskt vitt vara i symfoni med det blå!

Bästa köpen: Blåjeans

Dessa jeans från House of Dagmar är gjorda i 100% ekologisk bomull och förutom en perfekt blå tvätt är de designade med en dekorativ söm framtill som gör jeansen snäppet roligare! jeansen är designade med rak passform och avslappnande, något vida byxben.
KÖP HÄR.ReklamlänkHouse of Dagmar
Jeansen Cloud från Arket har låg midja, vida avslappnade byxben och en perfekt blå tvätt i ljus nyans. Ps, jeansen finns även i fler tvättar.
KÖP HÄR.ReklamlänkArket
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons