ANNONSSAMARBETE MED LEVI'S®
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Höstens jeansmode andas 70-tal – här är modellerna att satsa på!

27 sep, 2021 
När Abba gör comeback hösten 2021 känns det helt rätt i tiden eftersom höstens jeansmode ännu en gång andas 70-tal. Plocka undan sommarplaggen och kolla in vad höstens jeansmodeller har att erbjuda!
Advertisement

När sommaren går i dvala och sommarlätta klänningar hängs på sina galgar får vi återigen hoppa i våra kära jeans. Ett modeplagg som överlever tid och rum. Men självklart följer även jeansen trender och i flera säsonger har vi kunnat se att jeans med hög midja varit den största trenden. Vi kommer se en fortsättning på det även hösten och vintern 2021, men looken på jeansen kommer handla om 70-talet på alla sätt och vis. Inspirationen har hämtats från klassiska Levi’s® och kommer nu under namnet Levi’s® ‘70s High.

– Vi är så förväntansfulla på att se människor i nya denimsiluetter, speciellt stilar inspirerade av 70-talet. Våra nya 70s High Slim Straight och 70s High Flare flirtar med Levi’s® Orange Tab-modellerna från 1970-talet samtidigt som de känns helt relevanta nu. Något av det bästa med 70s High fits är attityden de ger till vilken outfit som helst. 70s Flare ger en eklektisk konstskola-känsla när de matchas med sneakers, ett linne och en kavaj. Eller så går du för den mer sofistikerade looken med 70s High Slim Straight med boots och en vintage T-shirt. Bägge modellerna har stor styling-potential, säger Jill Guenza, VP, Global Women’s Design på Levi’s®.

Alla modellerna kommer i en variant utan stretch med TENCEL och en i stretch med organisk bomull och självklart kommer modellerna med de klassiska Levi’s® attributen som myntficka, sömn och det unika utseendet på bakfickorna.

70s High Flare

En klassisk vid look som kom att definiera 70-talets siluetter. Modellen kommer med en superhög midja och dragkedja och raka ben som blir vida strax efter knät. Blir riktigt snygga med ett par retro sneakers eller ett par snygga pumps.

70s High Slim Straight
För en mer slimmad och renare look men också med en superhög midja och dragkedja kommer denna modell som har raka ben men fortfarande med en flört till 70-talet.

Shoppa hållbart och bär plaggen längre

Många av plaggen inom den nya kollektionen kommer att finnas i stretchig ekologisk bomull eller hållbart mjuk Tencel . Ekologisk bomull odlas utan syntetiska kemikalier, bekämpningsmedel eller gödningsmedel och hjälper till att hålla vattnet, jorden och den omgivande miljön ren och frisk. Tencel är ett hållbart och mjukt tyg tillverkat av återvunnen trämassa och trä från hållbart omhändertagna eukalyptus- och granskogar. Det gillar vi!