Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Så ser hösten 2023 ut hos By Malene Birger

01 feb, 2023 
Så ser hösten 2023 ut hos By Malene Birger
Till hösten 2023 hos By Malene Birgers handlar allt om att låta garderobsfavoriterna omfamna till max – här är en första titt på vad vi kan vänta oss till kommande höst.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 korta och trendiga frisyrer att inspireras av 2023Brand logo
6 korta och trendiga frisyrer att inspireras av 2023

Med fullt fokus på bohemisk minimalism och garderobsfavoriter man alltid vill bära introducerar By Malene Birger en höstkollektion full av höstkänslor. Med allt från långa golvsvepande ytterplagg till omfamnande höstaccessoarer som prickar in den perfekta avslappnande höstlooken. Säsongens färgpalett är enkel och jordig men ack så ljuvlig! Föreställ dig krämiga nyanser som honung, beige, aprikos, brunt och en hint av rostig röd så har du färgpaletten för By Malene Birger 2023.

– I Skandinavien känns det som höst och vinter under en stor del av året, så det är väldigt lätt för mig att relatera till årstiden. Därför gick den här kollektionen ut på att verkligen bara titta på garderoben och inte krångla till det. Jag fokuserade främst på vad jag själv sträcker mig efter i garderoben och själv skulle vilja ha på mig i höst, berättar By Malene Birgers chefsdesigner Maja Dixdotter.

Annons

EN FÖRSTA TITT PÅ HÖSTEN 2023 HOS BY MALENE BIRGER

I samband med höst- och vinterkollektionen 2023 introducerar den danska modehuset även en helt ny symbol som logga och för att låta den ta plats är kollektionens lookbook avskalad och enkel.

– Jag ville att kollektionen skulle presenteras så ärligt som möjligt, utan filer och minimal retusch. Jag ville också bygga en ren och seriös grund för att introducera vår nya symbol för att låta den ta plats som en naturlig del av vår värld, berättar Dixdotter.

Foto: Chaumont Zaerpour

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elle stylar: 3 enkla sätt att styla sneakers till vardagsBrand logo
Elle stylar: 3 enkla sätt att styla sneakers till vardags
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons