HOPE lyfter Sveriges mångfald inför valet

28 aug, 2018 
AvJohanna Lejon
Hopes nya kampanj för mångfald
Klädmärket HOPE vill lyfta Sveriges mångfald i en ny bildkampanj inför årets riksdagsval. Kampanjen – ett stort bildkollage som speglar en mängd olika ansikten – lanseras digitalt och i skyltfönster under Fashion Week Stockholm.
Annons

HOPE har flera hyllade visningar på Stockholms modevecka bakom sig men väljer i sommar att istället lägga kraften på värderingsfokuserade aktiviteter.

–För oss är det viktigt att använda våra plattformar för att lyfta de värderingar vi tror på. Vi vill verka för ett Sverige byggt på öppenhet och jämställdhet och vill med bilderna både skapa dialog kring styrkan i mångfald och samtidigt uppmana alla till att rösta för medmänniskan den 9 september, kommenterar Åsa Sånemyr, VD på HOPE.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

HOPE lyfter Sveriges mångfald inför valet

Bildkollagets alla porträtt togs under en öppen fotografering på HOPEs huvudkontor tidigare i år dit alla som önskade bjöds in för att fotograferas. Kampanjen kommer att synas digitalt, i sociala kanaler samt i skyltfönster hos HOPEs egna butiker i Sverige och på Åhléns City i Stockholm och lanseras i samband med Fashion Week Stockholm.

Annons

Läs också:

Annons
Innehåller annonslänkar