Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

HOPE lyfter Sveriges mångfald inför valet

28 aug, 2018 
AvJohanna Lejon
Hopes nya kampanj för mångfald
Klädmärket HOPE vill lyfta Sveriges mångfald i en ny bildkampanj inför årets riksdagsval. Kampanjen – ett stort bildkollage som speglar en mängd olika ansikten – lanseras digitalt och i skyltfönster under Fashion Week Stockholm.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

HOPE har flera hyllade visningar på Stockholms modevecka bakom sig men väljer i sommar att istället lägga kraften på värderingsfokuserade aktiviteter.

–För oss är det viktigt att använda våra plattformar för att lyfta de värderingar vi tror på. Vi vill verka för ett Sverige byggt på öppenhet och jämställdhet och vill med bilderna både skapa dialog kring styrkan i mångfald och samtidigt uppmana alla till att rösta för medmänniskan den 9 september, kommenterar Åsa Sånemyr, VD på HOPE.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

HOPE lyfter Sveriges mångfald inför valet

Bildkollagets alla porträtt togs under en öppen fotografering på HOPEs huvudkontor tidigare i år dit alla som önskade bjöds in för att fotograferas. Kampanjen kommer att synas digitalt, i sociala kanaler samt i skyltfönster hos HOPEs egna butiker i Sverige och på Åhléns City i Stockholm och lanseras i samband med Fashion Week Stockholm.

Läs också:

Hela visningsschemat för Fashion Week Stockholm

Ladda upp inför modeveckan med en dos inspirerande streetstyle

I dag drar Fashion Week Stockholm igång! Här är allt du behöver veta

Annons