Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Chanel cruise-kollektion bjöd på Hollywood-glam och sportiga disco-vibbar

11 maj, 2023 
Chanel cruise kollektion 2023/24.
Hollywood-glam och sportiga dicso-vibbar när Chanel presenterade sin senaste cruise-visning mitt i änglarnas stad – Los Angeles. Upptäck kollektionen som osar glamour och lekfullhet!
Annons
Fina förlovningsringar - inspireras av Elsa Billgrens favoriterBrand logo
Fina förlovningsringar - inspireras av Elsa Billgrens favoriter

Det är maj månad och det har med andra ord blivit dags för lyxmodehusen att presentera åtets mest påkostade och spektakulära visningar, nämligen cruise-visningarna. Cruise-visningarna som visas traditionsenligt i maj varje år är alltid något utöver det vanliga och visar ofta en mer lekfull känsla jämfört med de säsongsbaserade vår- och höstvisningarna (pst, här kan du läsa mer om vad en cruise-visning är).

Chanel bjöd på Hollywood-glamour och lekfull energi

Först ut för att visa sin cruise-kollektion var ingen mindre än det franska modehuset Chanel och det var minst sagt en visning och kollektion utöver det vanliga. På plats i änglarnas stad, Los Angeles (närmare bestämt Paramount studios) tog det franska modehuset tillfället i akt att hylla allt som har med Hollywood att göra. Tänk typiskt Hollywood-glam med stora fönade hår, gnistrande metallic och kvinnliga silhuetter i kombination med sportiga disco-vibbar och glassiga färger och du är hemma!

Annons
Chanel cruise-visning 2023/24.

– Som en hyllning till glamouren hos stora filmstjärnor och lekfullheten i att utöva sport, aerobics och rullskridskoåkning ville vi visa balansen av att ha det du drömmer om att bära i ena handen och det du vill bära i den andra. Allt är en fråga om balans. Tanken är att erbjuda en frisk fläkt, en resa, en lättsam och glad fantasi, säger modehusets chefsdesigner Virginie Viard i ett pressmeddelande om kollektionen.

Chanel cruise-kollektion 2023/24

Och visst var det en frisk fläkt fylld av energi i form av visning och kollektion! Med allt från gnistrande shorts med pärlor och korta tank-tops till 1960-talsinspirerade kostymer och set som flirtade med husets starka dna.

Annons

CHANEL CRUSIE-KOLLEKTION 2023/24

Upptäck den färgglada, energirika och sexiga kollektionen i bildregnet nedan och hela visningen i videon!

Foto: Chanel

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons