Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Chanel cruise-kollektion bjöd på Hollywood-glam och sportiga disco-vibbar

11 maj, 2023 
Chanel cruise kollektion 2023/24.
Hollywood-glam och sportiga dicso-vibbar när Chanel presenterade sin senaste cruise-visning mitt i änglarnas stad – Los Angeles. Upptäck kollektionen som osar glamour och lekfullhet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Fina förlovningsringar - inspireras av Elsa Billgrens favoriterBrand logo
Fina förlovningsringar - inspireras av Elsa Billgrens favoriter

Det är maj månad och det har med andra ord blivit dags för lyxmodehusen att presentera åtets mest påkostade och spektakulära visningar, nämligen cruise-visningarna. Cruise-visningarna som visas traditionsenligt i maj varje år är alltid något utöver det vanliga och visar ofta en mer lekfull känsla jämfört med de säsongsbaserade vår- och höstvisningarna (pst, här kan du läsa mer om vad en cruise-visning är).

Chanel bjöd på Hollywood-glamour och lekfull energi

Först ut för att visa sin cruise-kollektion var ingen mindre än det franska modehuset Chanel och det var minst sagt en visning och kollektion utöver det vanliga. På plats i änglarnas stad, Los Angeles (närmare bestämt Paramount studios) tog det franska modehuset tillfället i akt att hylla allt som har med Hollywood att göra. Tänk typiskt Hollywood-glam med stora fönade hår, gnistrande metallic och kvinnliga silhuetter i kombination med sportiga disco-vibbar och glassiga färger och du är hemma!

Annons
Chanel cruise-visning 2023/24.

– Som en hyllning till glamouren hos stora filmstjärnor och lekfullheten i att utöva sport, aerobics och rullskridskoåkning ville vi visa balansen av att ha det du drömmer om att bära i ena handen och det du vill bära i den andra. Allt är en fråga om balans. Tanken är att erbjuda en frisk fläkt, en resa, en lättsam och glad fantasi, säger modehusets chefsdesigner Virginie Viard i ett pressmeddelande om kollektionen.

Chanel cruise-kollektion 2023/24

Och visst var det en frisk fläkt fylld av energi i form av visning och kollektion! Med allt från gnistrande shorts med pärlor och korta tank-tops till 1960-talsinspirerade kostymer och set som flirtade med husets starka dna.

Annons

CHANEL CRUSIE-KOLLEKTION 2023/24

Upptäck den färgglada, energirika och sexiga kollektionen i bildregnet nedan och hela visningen i videon!

Foto: Chanel

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons