Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Tre höjdpunkter från Max Mara SS23-visning

23 sep, 2022 
Tre höjdpunkter från Max Mara SS23-visning
Max Mara har visat sin vår- och sommarkollektion för nästa sommar under modeveckan i Milano. Här är tre höjdpunkter från kollektionen som får oss att längta till våren!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det bästa höstmodet från Köpenhamns modevecka 2022Brand logo
Det bästa höstmodet från Köpenhamns modevecka 2022

Sugen på en inspirationsdos med höstmode? En sammanfattning med det bästa höstmodet från Köpenhamns modevecka 2022 hittar du i videon ovan.

Golvsvepande längder

Med ett fång av golvsvepande nyckelplagg och avslappnade silhuetter gör Max Mara det svårt att inte älska långa längder – så är du inte redan nu ett fan av maxikjolen finns det risk att du till våren faller fritt. Redan från visningens start stod svepande längder i fokus men fortsatte som genomgående silhuett enda till slut. På allt från maxiklänningar till kostymbyxor och den golvsvepande långkjolen, tänk maxi á la Max Mara!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Solhatt som signatur

Visningens kanske finaste och mest uppiggande inslag var utan tvekan de maxade solhattarna som stod ut som kollektionens signatur. En accessoar vi gärna välkomnar med öppna armar när det är dags att ge sig in i årets soligaste månader. En stilsäkrare entré går inte att hitta!

Annons
Annons
Annons

Glassig färgpalett

Bland den tidlöst neutrala färgskalan av sandiga toner som vi älskar att se bjuder nu Max Mara in till en vår där dova men glassiga vårfärger står som säsongens kulörval. Pistagegrönt, himmelsblått eller banangult – vilken är din favorit?

Annons
Annons
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons