Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Höjdpunkter från London Fashion Week 2019

21 feb, 2019 
AvJenny Fredriksson
Höjdpunkter från London Fashion Week 2019
Det är i London det händer. Här ser man var trender och modet är på väg bland det nya designgardet. ELLEs moderedaktör Jenny Fredriksson delar med sig av London Fashion Weeks härligaste modeögonblick.
Annons

1. Familjen Beckham på front row

Självklart sluter hela klanen upp för mamma Victoria när hon visar sin höstkollektion i London. Brooklyn tog också med sin flickvän Hana Cross – och kolla hur stor Harper har blivit!

Klanen Beckham och Anna Wintour

2. Girl crush Maria Carla Boscono

Hur fin är inte den italienska toppmodellen i sitt nya röda hår! Så snyggt att matcha håret med den kolafärgade läderklänningen som med all sannolikhet är kompisen Riccardo Tiscis kreation för Burberry. Självklart gick Maria Carla Burberry den visningen och såg fullkomligt smashing ut.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Modellen Maria Carla Boscono
Maria Carla Boscono
Modellen Maria Carla Boscono
Maria Carla Boscono

3. Nyckelplagget: Den gula statementklänningen

Höstens hetaste plagg är inget för några blyga violer och nyansen är härligt påskgul. Tänk Gullefjun så är du i hamn. Den gula klänningen syns i alla heta London designers kollektioner som JW Anderson, Roksanda och Molly Goddard. Siluetten är hellång och ganska voluminös med mycket detaljer som volanger och fjädrar.

Annons
Roksanda gul klänning
Roksanda
Molly Goddard gul klänning
Molly Goddard
Mary Katrantzou gul klänning
Mary Katrantzou
JW Anderson gul klänning
JW Anderson
Annons

4. Hårkonst på Burberry

Hårgeniet Guido Palaus sanslöst vackra hårkreationer sög fullkomligt andan ur en. Hårlockar som har blivit formade i sirliga organiska former på modellerna och är som små konstverk i sig. Inspirationen kommer från den både latino och svarta hårkulturen – där man formar babyhåren  med mycket hårgelé och fantasi. Dessutom har Art Nouveau stilens sirliga estetik varit en stark influens för frisyrerna.

Burberry
Burberry
Burberry frisyr
Burberry
Annons
Burberry frisyr
Burberry

5. Detaljen: Älskling jag krympte hatten  JW Anderson

Att leka med proportioner är en väldigt effektfullt sätt att sätta skruv på en look. Spana bara in den brittiska modedarlingen JW Anderson knasroliga ridhjälmsinspirerade hatt som är tre storlekar för liten.

Annons
JW Anderson hatt aw 19/20
JW Anderson

6. Beautydetaljen:Nail art på Mary Katrantzou

Det är detaljerna som gör det ! Vi älskar kreativa uttrycket på naglarna på Mary Katrantzous visning som är galet vacket marmorerade i nyanser som matchar klänningarna. De är som små konstverk i sig!

Mary Katrantzou nail art
Mary Katrantzou

7. Årets modell Sara Eirud

Ellegalans vinnare i kategorin årets modell jobbar vidare ute i vida världen. Vi spanade i henne på prestigefyllda visningar som Burberry och Erdem.

Annons
Modell Sara Eirud
Sara Eirud

8. Paradisfåglar på Mary Katrantzou

Londons vackraste klänningar har Mary Katrantzou gjort. De går  i regnbågens alla färger och är fullkomligt lysande!

Mary Katrantzou
Mary Katrantzou
Mary Katrantzou
Mary Katrantzou
Annons
Mary Katrantzou
Mary Katrantzou
Mary Katrantzou
Mary Katrantzou

9. Supermodellerna är tillbaka

Burberrys kreativa chef Riccardo Tisci gjorde en härlig och eklektisk casting till tisdagens visning. Vi spanade in modellkändisar som Natalia Vodinova, Freja Beha Erichsen och Stella Tennant. Andra kändisar som gick på catwalken i London var skådisen Chloe Sevigny som gick Simone Rocha och såg hur cool ut som helst. Det gjorde även toppmodellen från 90-talet: Kirsten Owen.

Annons
Burberry backstage modellerna stella tennant och freja beha erichsen
Burberry
Chloë Sevigny Simone Rocha
Chloë Sevigny
Simone Rocha Kirsten Owens
Simone Rocha

Foto: Imaxtree

Annons

Läs mer:

Annons