H&Ms nya designsamarbete avslöjat – italienska designern blir nya partnern!

H&Ms nya designsamarbete avslöjat – italienska designern blir nya partnern!

Ikväll på amfAR-galan i Cannes avslöjades H&M:s nya designsamarbete då en hel rad kända ansikten kom i exklusiva plagg från samarbetskollektionen – som delvis släpps redan på lördag.
24 maj, 2019

Kvällens amfAR-gala blev scenen för kollektionspresentationen den här gången. Kendall Jenner, Chris Lee (Li Yuchun), Chiara Ferragni, H.E.R., Bianca Brandolini d’Adda samt designern själv och H&M:s Ann-Sofie Johansson kom alla i exklusiva plagg ur kollektionen.

Även Ross Lynch kom i Giambattista Valli x H&M-plagg, vilket alltså innebär att designern för första gången gör en herrkollektion. Giambattista Valli lanserade sitt märke 2005 och är känd för sin skräddarkonst. Kollektionen med H&M är hans första designersamarbete.

– Vi är överlyckliga över att samarbeta med Giambattista Valli. Han är en verklig mästare när det gäller haute couture med öga för detaljer i hantverket. Att kunna dela hans design med våra kunder har länge varit en dröm för oss och vi ser så fram emot att se reaktionerna på denna vackra kollektion, säger Ann-Sofie Johansson i en kommentar.

Nytt för detta samarbete är ett försläpp av en exklusiv minikollektion. Redan på lördag finns den limiterade kollektionen i 12 (!) utvalda butiker över världen samt på hm.com. I Sverige släpps den i butiken på Hamngatan i Stockholm. Huvudkollektionen släpps den 7 november.

Se de första bilderna på kollektionen nedan. Fler bilder kan ses på hm.com (även om sajten strulat lite under torsdagskvällen).

Ann-Sofie Johansson, Kendall Jenner och Giambattista Valli

H.E.R.

H.E.R.

Chiara Ferragni

Chris Lee (Li Yuchun)

Kendall Jenner

Ann-Sofie Johansson och Giambattista Valli

Bianca Brandolini d’Adda

Ross Lynch

Läs också:

Här premiärvisar Kendall Jenner Giambattista Valli x H&M i Cannes

H&M släpper ny bröllopskollektion – se plaggen här!

H&M släpper conscious-kollektion – se plaggen!

Trollbindande tyllmagi på Giambattista Vallis couture–visning