Här är allt du behöver veta om H&m x Jacob Felländer

H&m x Jacob Felländer lansering

H&M och Jacob Felländer ligger i framkant med deras innovativa samarbete i deras kombination av mode, konst och teknologi. Imorgon lanseras The Great Escape och vi är mer än redo, inte bara för kollektionen utan även utställningen.
01 september, 2021
1:28

Efter reklamen: ELLE modeplåtning Stillness – behind the scenes

(1:28)

H&M x Jacob Felländer, ett ikoniskt samarbete skapat med nytänk där vi möts av en uppmuntran till att utforska vår kreativitet med hjälp av mode och teknologi och konst. Jacobs konst klär kollektionen som bland annat kommer bestå av t-shirts, sweatshirts, skjortor, och shorts.

Kollektionen och utställningen: The Great Escape

Det är inte bara kollektionen som får oss att gräva fram vår inre kreativitet, utan också utställningen.

– Projektet, både utställningen och kollektionen, handlar i grunden om att utbilda och träna den nya generationen i kreativitet eftersom vi behöver hitta nya lösningar på gamla problem – miljön, pandemier, konflikter och svält. Det är orsaken till att jag vill avslöja mina hemligheter och min metod och dela dem med alla, säger Jacob Felländer.

En specialdesignad kollektion som man med hjälp av appen kan AR-aktivera plaggen i kollektionen men även skapa sina egna tryck på vintagetröjor från H&M:s klädåtervinningsinitiativ – wow!

Jacob Felländer är internationellt erkänd för sina multiexponerade fotografier som ger möjlighet att betrakta ett motiv från flera vinklar på en och samma gång.

Alla har chansen att uppleva kollektionen och utställningen: The Great Escape i sin helhet – både fysiskt och digitalt. Utställningen kommer bland annat att hålla till på Sergels Torg under den 2-19 September och vi får redan imorgon den 2: September, chansen att köpa kläderna på H&M, Sergelgatan.