Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

H&M Studios vårkollektion är inspirerad av Arizona – se allt här

13 mar, 2019 
hm studio 2019
H&M Studio presenterar nu sin vår- och sommarkollektion för 2019. Inspirationen kommer från Arizonas natur. Se alla plagg här!
Annons

En jordnära färgskala och en bonanza av djurmönstrat möter oss när vi för första gången kikar på H&M Studios vår- och sommarkollektion. H&M Studio är en säsongsbaserad kollektion som är framtagen av ett eget designteam. Kollektionen ska avspegla rådande trender och säljs i en begränsad upplaga. Den här säsongen går kollektionen under namnet ”The Glam Explorer” och inspirationen kommer från den glamorösa, moderna äventyraren och Arizonas storslagna natur.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

H&M Studio vår och sommar 2019
H&M Studios vårkollektion släpps 21 mars.

Bland plaggen ser vi djurmönstrade klänningar, en dressad utility-jacka, kavajer, tygbyxor och badkläder. Till våra absoluta favoriter hör den zebramönstrade baddräkten och blusen i samma print med puffärm.

Annons

– H&M Studio SS19-kollektionen är särskilt framtagen för den moderna kvinnan som inte vill låta sig begränsas av vad hon har på sig – en glamorös äventyrare. Det finns allt från paljettplagg för sena kvällar, skira zebramönstrade klänningar för barfotadagar på stranden eller metallicprintade sportleggings. Att vi valt att presentera kollektionen i Arizonas spektakulära landskap framhäver den glamorösa äventyrslust som vi vill förmedla, berättar Pernilla Wohlfahrt, som är Design Director H&M.

H&M studio SS19-kollektionen kommer att säljas online och i utvalda butiker från den 21 mars. Se alla plagg nedan!

Annons