Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

H&M Studio AW23 – då släpps kollektionen

27 sep, 2023 
AvSandra Bohlin
hm studio aw 2023
Fira 10 år med H&M Studios kollektion för hösten och vintern 2023! Då släpps kollektionen och spana in våra favoriter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

"Beslutsamt, djärvt och skräddarsytt till perfektion" – nu släpper H&M Studio sin A/W 2023 kollektion och den bjuder på allt och lite till. Inte nog med en ny kollektion släpps så firar H&M Studio även 10 år och det firas med ett nytt kapitel för de populära kollektionerna. Från och med den här säsongen kommer de släppa flera begränsade kollektioner per år, med flera släpp per säsong – hur underbart?

TILL KOLLEKTIONEN (reklamlänk)!

hm studio aw 2023
Klicka på bilden för att komma direkt till kollektionen.

– H&M studio är vår mest moderiktade kollektion och för hösten har designteamet skapat en kollektion som känns pragmatisk men samtidigt poetisk. Hela kollektionen genomsyras av premiumkvalitet och visar allt från skräddade plagg till ytterplagg och dekorerad denim. Alla är plagg som du direkt kommer att bli förälskad i och kommer vilja bära om och om igen, i flera år framöver, säger Ann-Sofie Johansson, designchef och kreativ rådgivare på H&M.

Annons

Med inspiration från hjältinnor i gamla skräckfilmer, med deras kvinnliga dragningskraft och sofistikerade utseende, kommer du att förälska dig i kollektionen och bära den om och om igen under många år framöver. Skarpa kostymer till basgarderoben, säsongens snyggaste ytterplagg och detaljer som sätter looken. Kollektionen innehåller nyckelplagg till livets alla stunder från kontorslooken till festkvällen och allt däremellan. Detaljer som indragen midja, skräddade snitt, överdimensionerade rosetter och låga midjor ger en twist till den enkla och stilsäkra basen. Kollektionen lyfter även fram hållbara, högkvalitativa tyger, där majoriteten är tillverkade av mer hållbara källor, inklusive återvunnen polyester och Tencel.

hm studio aw 2023
Klicka på bilden för att komma direkt till kollektionen.

– Den här säsongen inspirerades designteamet av skräckfilmshjältinnor vars stil alltid förblir sofistikerad, oavsett hur läskigt det är. Vi ville kanalisera den sammansatta looken med plagg som ger en polerad känsla men är praktiska nog att övergå smidigt mellan olika situationer och säsonger, säger Linda Wikell, konceptdesigner på H&M Studio.

H&M Studio AW23

H&M Studio A/W23 kollektionen kommer att finnas tillgänglig i utvalda butiker och på hemsidan från den 28 september. Se kollektionen här (reklamlänk)!

Se mer:

New York Fashion Week: vitt är den stora trendspaningenBrand logo
New York Fashion Week: vitt är den stora trendspaningen
Annons