H&M Studio AW15 – se hela visningen och alla looks här!

H&M Studio AW15 – se hela visningen och alla looks här!

05 mars, 2015

Igår kväll visade H&M sin nya Studio-kollektion för hösten 2015 på Grand Palais i Paris. Alla var där. Så även ELLEs egen modeavdelning tillsammans med vår fotoredaktör Emma Svensson, vars team fått uppdraget att dokumentera kvällen för H&Ms räkning. Go Emma!

I ett silverglänsande månlandskap fick de 600 gästerna närvara vid den första kvinnliga månlandningen uträttad av vackra astronaut-modeller som Kendall Jenner, Gigi Hadid och Edie Campbell. I DJ-båset, eller vi menar rymdkapseln, skötte stilikonen och musikproducenten Caroline de Maigret spakarna iklädd en silverblank overall med matchande hjälm. Värd för kvällen var den franska modejournalisten Alexandra Golovanoff, och med på rymdresan var också celebriteter som Solange Knowles, Audrey Tautou och Noomi Rapace.

Looken som presenterades var futuristisk, glamourös och sportig med olika kombinationer av funktionsplagg och lager-på-lagerlooks i futuristiska stickningar och klänningar i lurex.

– Den här kollektionen har en fantastisk energi. Jag älskar de sportiga och futuristiska plaggen. De är perfekta att mixa och matcha med funktionella ytterplagg och glamorösa plagg med lurex och paljetter, säger H&M:s kreativa rådgivare Ann-Sofie Johansson.

Studio-kollektionen kommer att säljas i en begränsad upplaga i cirka 200 butiker samt online från den 10 september.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=FS9KSwesIiE&feature=youtu.be

httpv://www.youtube.com/watch?v=T6dBScImEaU&feature=youtu.be