Olivia Munn om sin specialuppsydda klänning från H&M

08 maj, 2018 
AvLisa Arnell
Modehus och märken tävlar om att få sy upp stjärnornas klänningar till de stora galorna. Till årets The Met-gala står svenska H&M bakom flera klänningar – bland annat guldkreationen som Olivia Munn bar. Vi fick en exklusiv intervju med stjärnan.
Annons

Olivia Munn var en av stjärnorna som fick sin klänning till The Met-galan uppsydd av H&M. Vi fick en exklusiv intervju med skådespelerskan om samarbetet, hur hon stylat klänningen och vad hon absolut inte skulle ha på sig på en gala.

Vad tycker du är viktigast när du väljer klänning till ett så här stort event?

– Det viktigaste när du väljer klänning till The Met är att den är otroligt vacker och att den sitter perfekt.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Hur har ditt samarbete med H&M sett ut?

– Det jag älskar med det här samarbetet med H&M är att jag alltid har varit ett fan av dem och av deras förmåga att göra bra och roliga plagg till rimliga priser. Jag har alltid varit fascinerad av deras arbete med hållbarhet.

Berätta om klänningen.

Annons

– Klänningen är underbar. Jag älskar passformen och att den är gjord i metallmesh*.

Hur har du stylat H&M-klänningen?

– Klänningen i sig är som ett vackert smycket så jag behöver inte så mycket mer. En rolig del är själva huvuddelen. Det är det som gör klänningen väldigt ”heavenly bodies” (temat för årets utställning på The Met, red anm). Så jag accessorerade den med två vackra ringar och en underbar clutch.

Vilken är ditt bästa red carpet-moment all time?

– Jag har varit med om många fantastiska röda mattan-stunder men jag måste säga att det som står ut mest är när jag var med på scen på Oscarsgalan och jag bar en orange från Stella McCartney. En sak som jag älskar med alla röda mattor är allt skräddarsytt. När du syr upp en klänning vackert och den passar perfekt så får du allt självförtroende i världen.

Annons

Vad skulle du aldrig bära på en gala?

– Inget är off limits för mig, jag älskar verkligen mode så jag försöker ha ett öppet sinne.

*vävd metall. 

Annons

Ann-Sofie Johansson från H&M och Olivia Munn

Läs också:

Annons