Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Det bjuds på fest när H&M innovation lanserar sin fjärde kollektion

17 nov, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Hm's innovation Circular design story-kollektion.
Den fjärde kollektionen med H&M innovation är äntligen här. I kollektionen Circular Design Story bjuds det på djärva silhuetter i en poppig färgpalett. Ladda batterierna och gör dig redo för fest!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker du kanske inte visste om Gigi HadidBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid

2021 lanserades H&M Innovation Stories som besår av en rad temakollektioner som lyfter mer hållbara material, produktionsprocesser och teknologier. Kollektionerna har innehållit allt från djurvänligt mode till en design med hållbara metoder för färg. Senaste tillskottet Circular Design Story är ett banbrytande och nytt hållbarhetsinitiativ med ett fokus på cirkulära designstrategier och innovativa material.

Precis innan partyt startar

Kollektionen bjuder på djärva silhuetter i färgstark kulör där man får experimentera med sitt egna personliga modeuttryck. "Precis innan partyt startar", som de själv uttrycker sig, så ska temat på kollektionen lyfta fram känslan av att göra sig redo, en känsla av dans och att känna sig fri – och självklart för oss som älskar mode!

Annons

Kollektionen kommer finnas tillgänglig här!

Voluminösa plisserade klänningar i prickigt mönster från Circular design story HM.
Voluminös kortklänning i rosa från Circular design story HM.

Tillsammans med H&Ms designteam gav stylisten Ib Kamara, Creative Advisor liv i kollektionen genom sin dynamiska och färgstarka vision.

Annons

– Jag är stolt över att ha arbetat med H&M på en kollektion som är så engagerad i cirkularitet och positiv förändring, samtidigt som den omfamnar stil, djärva färger, bra passform. Det är en riktigt mångfacetterad, rik kollektion, och den fångar en speciell känsla för mig; spänningen och förväntan att göra sig redo, att välja en look och göra sig själv till en stjärna, berättar Ib Kamara, stylist och Creative Advisor.

Läderlook i läderkappa och maffiga accesoarer och prickiga strumpbyxor från HM's innovation.

Kollektionen lanseras den 9 december online och i utvalda butiker. Men för dig som inte får nog av kollektionen och vill se mer redan nu – kika in på Gigi Hadid, Normani, och Kaia Gerbers instagram där de fått skapa sin egna unika look med favoriter från kollektionen. Det bjuds på paljettklänningar och banbrytande skrädderi!

Du kommer hitta kollektionen här! (reklamlänk)

Foto: Rafael Pavarotti

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons