Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

H&M i samarbete med Giambattista Valli – se alla plagg!

04 okt, 2019 
Giambattista Valli x H&M 2019 – se samarbetet och kollektionen här
Volanger och blommor möter skräddat, skarpa snitt och kreativa basplagg. Giambattista Vallis samarbete med H&M är äntligen här! Se alla plaggen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den italienska designern Giambattista Vallis samarbete med H&M avslöjades redan under årets amfAR-gala i Cannes, tidigare i år. Då släpptes en exklusiv förhandskollektion som bars upp på röda mattan av toppnamn som Kendall Jenner, Chiara Ferragni och Ross Lynch. De unika plaggen släpptes i utvalda butiker den 25 maj.

Nu har det äntligen blivit dags för huvudkollektionen att släppas! Faktum är att det här blir Giambattista Vallis första designsamarbete och han gör därmed sin första herrkollektion.

Den stora kollektionen är festlig, färgglad och innehåller både plagg och accessoarer. Detaljer som Giambattista Vallis klassiska volanger poppar och blommor, paljetter, pussmunnar och hjärtan hör till populära detaljer.

Giam Battista och H&M samarbete 2019

En ordbok av plagg

Giambattista Valli kallar själv kollektionen för en abecedario. Det betyder ordbok på italienska. Kollektionen beskrivs som en samling av tidlösa plagg där tanken är att du ska kunna mixa och matcha för att skapa en personlig stil.

Annons

Valli anser att det bara är halva jobbet som görs i ateljén. Den andra halvan är upp till bäraren av kläderna och varje unik personlighet att leverera.

Klänningar med volanger och blommor

Volangfest möter skarpa skräddade silhuetter hela kollektionen igenom. Klänningarna väcker stort ha-begär. Passformen är ofta tajtare upptill för att bli mer flowy nertill. Blommiga spetsdetaljer är ett genomgående tema. Så även volanger!

Hos de kortare klänningarna syns markerade midjor och ofta är smycken inkorporerade i själva plagget. Det är omöjligt att inte lägga märke till den röda dramatiska tyllklänningen som är kort fram och längre bak. De gigantiska volangerna vid axlarna påminner om änglavingar. Wow!

Giambattista Valli samarbete H&M

Skräddade ytterplagg och minikjolar

Bland de skräddade plaggen finns flera ytterplagg. Bland annat en kort mörk blazer med blommiga detaljer och flera skinnjackor med pälsdetaljer. I samma segment finns både minikjolar och skinnbyxor. Där är ormskinnsmönster återkommande.

Annons

Som i nästan alla designsamarbeten som H&M gör finns även klassiska basplagg med logotyper. Dessa brukar ofta sälja slut på ett kick. I Giambattista Vallis kollektion kommer flera hoodies och t-shirts med hans namn på. Vi förutspår en stor åtgång på de mysiga plaggen i ljusrosa.

För den som är trött på klassisk basplagg släpps faktiskt en hoodie med strassdetaljer. Även flera tröjor kommer med inbyggd utsmyckning.

H&M samarbete med Giambattista Valli

Väskor, skor och strumpbyxor

Accessoarerna är ej att förglömma! I kollektionen lanseras allt från skor till bälten och scarfs. Även väskor, smycken, strumpbyxor och ett par färgglada solglasögon ingår i den stora kollektionen.

Annons

Då släpps H&M x Giambattista Valli

För dig som är sugen på att uppdatera din look och inhandla något av designplaggen är det datumet den 7 november du behöver hålla koll på. ANNONS Då släpps kollektionen världen över i utvalda butiker och online här.

Se plaggen här:

ANNONS Här kan du köpa plaggen.

LÄS MER:

H&M Home utökar möbelsortimentet – se höstens nyheter

Kendall Jenner premiärvisar Giambattista Valli x H&M i Cannes

H&Ms nya designsamarbete avslöjat – italienska designern blir nya partnern!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons