Mingel: H&M:s middag för nya Conscious Exclusive-kollektionen

30 mar, 2017 
AvLisa Segerson
Under torsdagen bjöd H&M in till en exklusiv middag i Los Angeles för att fira den kommande lanseringen av vårens H&M Conscious Exclusive-kollektion som släpps i april. Se några av mingelbilderna från festen.
Annons

Utvalda gäster var på plats för att fira in kollektion-släppet. Däribland Chrissy Teigen, Orlando Bloom, Hailey Baldwin, Kate Mara, Sasha Lane och Lucky Blue Smith. 

H&M Conscious Exclusive är en kollektion gjord av hållbara material och är en viktig del i H&M:s arbete mot en mer hållbar modeframtid. Nytt för i år, utöver damkollektionen, är även plagg för herr och barn samt dofter i form av ekologiska parfymoljor.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

”Jag är stolt över att få vara en del av H&M:s Conscious Exclusive-kampanj. Det är fantastiskt att se utvecklingen av de hållbara material som används i kollektionen. Det visar att vi är på väg mot en alltmer hållbar framtid inom modebranschen”, säger Natalia Vodianova.

Se bilder från kvällen.

Annons