Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderNew York Fashion WeekVårmode 2024Streetstyle

Kampanjbilderna för Balmain x H&M med Kendall, Gigi och Jourdan tillsammans!

25 sep, 2015 
AvLisa Arnell
Annons

Att Balmain gör kollektion för H&M, har vi skrivit om tidigare, men alldeles nyss kom nyheten om att Gigi Hadid, Kendall Jenner och Jourdan Dunn frontar kampanjen tillsammans!

Balmains samarbete med H&M har varit känt sedan en tid tillbaka, och du kan läsa mer om det här, men idag kom alltså nyheten om att trion Hadid, Jenner och Jourdan frontar kampanjen för kollektionen som Olivier Rousteing, Creative Director på Balmain skapat.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Den 5:e november finns kollektionen i butik, så vi har redan satt en stor markering i kalendern om att den dagen köar vi till H&M!

– När du älskar Balmain och allt runt omkring Balmain så älskar du även de modeller som är en del av kampanjen. Kendall, Gigi och Jourdan är mina vänner och de är det perfekta valet för att fronta Balmain x H&M-kampanjen, säger Olivier Rousteing, Creative Director på Balmain.

Kampanjen är utformad med ett futuristiskt tema och modellerna klär i svart, vitt och metall. Den är plåtad i en futuristisk tunnelbanemiljö och modellerna speglar de olika teman som finns i Balmain x H&Ms kollektion.

Annons

Läs mer kring kampanjen Balmain x H&M från ELLE:

Kollektionen kommer ut i butik den 5:e november.

Läs mer kring kampanjen Balmain x H&M från ELLE:

Annons