Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Trendigt badmode och badkläder att satsa på sommaren 2020

13 mar, 2020 
Badmodemärken att satsa på 2020
Har du likt ELLE-redaktionen redan börjat sukta efter årets badmode? Då är det här tre märken som du bör hålla ett extra öga på inför den kommande badsäsongen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Inspireras av säsongens hetaste badmodeBrand logo
Inspireras av säsongens hetaste badmode
Annons

 

I sommar är det badkläder i modeller från 80- och 90-talet som är absolut hetast. Tänk dig ett semestervykort från 80-talet. Bygelbikinin och höga bikinitrosor med en sportig touch. ELLEs moderedaktör Elina Grothén har listat tre heta märken som levererar badkläder med stort ha-begär!

Hunza G

Vad passra bättre till den rådande trenden än ett märke som ursprungligen grundades på 80-talet? Britiska Hunza G grundades redan då och blev främst berömda för deras cut out-klänning som Julia Roberts bar i Pretty Woman. Idag, 30 år senare är märket lika hett som då med baddräkter och bikinis från ett skulpterande bäckböljande tyg.

Annons

Hunza G finns tillgängligt via hunzag.com och via net-a-porter.com.

Isa Boulder

Nystartade Isa Boulder skapar redan hype med en sparsmakad kollektion baddräkter och bikinis som var helt rätt i tiden – högkvalitativa produkter av hållbara och etiska medel. Produktion och tillverkning sker via lokala hantverkare i Bali där designteamet består av en liten grupp kvinnor som brinner för att skapa plagg som omfattar individualitet och personlig stil.

Isa Boulder finns tillgängligt via isaboulder.com och inom kort på matchesfashion.com.

Annons

Peony

Australiensiska Peony har blivit en go-to för hållbart stilsäkert badmode med klassiska former och med en mjuka färgpalett – alla deras badplagg är tillverkade helt och hållet av återvunna och hållbara material.

Peony finns tillgängligt via peonyswimwear.com, net-a-porter.com och farfetch.com.

 LÄS MER:

Badmodet 2020 – Här är de snyggaste strandplaggen

Badmode 2020: Här är årets nyheter i butik

Snygga och trendiga sneakers att bära våren 2020

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons