Artikeln innehåller reklamlänkar

Hetaste väskorna höst- och vintersäsongen 2020

Hetaste väskorna höst-och vintersäsongen 2002.

Året kanske inte har visat sig från sin allra bästa sida (ännu) men på väskfronten däremot – där har kreativiteten flödat. Dyk ner och upptäck årets vassaste väskfavoriter som fångar allt från uppdaterade klassiker till nya ikoner.
20 oktober, 2020

I skakiga tider som dessa blir det extra viktigt att lägga ytterligare ett par tankar inför varje ny investering och det cirkulära tänket blir nyckeln till en mer hållbar garderob. Har du tröttnat på väskan där hemma? Upptäck andrahandsmarknaden och kurerade hyr-metoder som bara blir mer och mer lättillgängliga (hurra) då vi är många som jobbar med att aktivt sortera i garderoben och låta cirkulära destinationer hjälpa till att ge gamla favoriter nytt liv och nya hem.

Vassa väskfavoriter

Om vi tittar till årets vassaste väskfavoriter så bjuds det på allt från lustfyllda trendnummer till hållbara ikoner. Låt oss drömma oss bort en sväng bland höst- och vintersäsongens allra hetaste väskmodeller. Och du! Glöm inte bort att ett kul sätt att uppdatera garderoben är att till exempel byt-lånas med en kär kompis eller ta ett extra span bland andrahandsmarknaden och hyrdestinationer med jämna mellanrum.

Väskorna att lägga på minnet

Den svarta klassikern blir mer lekfull och modern när den pryds av krokodil-inspirerat mönster.

Svenska Little Liffners toteväska finns i alla möjliga storlekar, färgval och mönster. Denna variant finns att spana närmre på här. (länk till Åhléns)

Den avslappnande clutchväskan är bokstavligt talat överallt och spås hålla sig kvar ett bra tag framöver. Med den neutrala färgpaletten i fokus blir den enkel att använda både till vardag och fest.

Mansur Gavriels sockersöta clutch i rosa är en dröm! Spana in den här (länk till Apprl) eller fler varianter här. (länk till Awin.com)

Neutrala toner är här för att stanna och om det en nyans du ska satsa på så är beige ett hett val att spana in.

Marimekkos väska Karla i brun/beige nyans. Spana in den här. (länk till Åhléns) Eller hyr den väskmodellen via Gemme här.

Även den fluffiga varianten i fuskpäls toppar topplistan 2020.

Stand Studio har ett gäng fina i alla möjliga kulörer. Spana in denna här. (länk till Wakakuu)

Blod- och vinrött plockas fram som en av höstens allra största trendfärg och givetvis fångas det även upp som en röd tråd bland säsongens väskor. Här kan du upptäcka mer.

Blodrött finns bland annat hos Balenciaga och denna skarpa variant går att upptäcka här (länk till Apprl).

Bottega Venetas flätade väskor har skapat ha-begär sedan start och bland det aktuella sortimentet finns alla möjliga modeller.

Miniväskan Jodi från Bottega Veneta är en favorit som bland annat finns att köpa här (länk till Apprl) men här går det även att hyra väskmodellen genom den digitala delningsplatformen Gemme.

Grafiska former tar plats och även väskan i den mest neutrala nyansen blir spännande tack vare dess coola form.

Staud gör denna variant och den finns att spana närmre på här (länk till Wakakuu).

Klassiskt med en twist när CC står i fokus. Föralltid en klassiker oavsett detalj.

Förutom Chanels klassiker så är väskan Chanel 19 en av det franska modehusets hetaste alternativ och unika varianter som denna finns även på andrahandsmarknaden. Spana in den närmre hos Vestiaire Collective här.

Kedjorna plockas upp som en iögonfallande detalj på allt från skor till väskor. Upptäck mer om höstens hetaste detaljtrender här.

Spana in denna väska med kedjedetalj från Atp Atelier här (länk till Wakakuu).

Sommarens trendiga påsväska syns även vintertid och om man inte fastnat för den trendiga clutchväskan så är detta ett ultrafint alternativ.

Simone Rochas ståtliga väska står för pärlglans och ha-begär. Hur perfekt är inte denna för kommande brudar när bröllopssäsongen återigen kan upptas? Spana in den närmre här (länk till Apprl).

Prada Prada Prada! Snygga klassiker att räkna med.

En brun variant med detaljerad kedja passande för alla som inte får nog av denna väskmodell signerad Prada. Spana in den närmre här via Vestiaire Collective.

Nope, vi kan inte släppa dessa neutrala toner som gärna får bäras ton i ton. Väskan blir pricken över i:et.

Celine by Hedi Slimane uppdaterar sättet att kombinera ton-i-ton med det nya avtagbara axelbandet 16 Strap. Spana in väskan här (länk till Apprl) och axelremmen här.

Loewe uppdaterar "bucket" väskan och presenterar nu en hybridmodell som blir perfekt för alla inte kan välja mellan klassiska clutchen eller påsväskan.

Spana in denna i olivgrönt eller upptäck fler färger här (länk till Apprl).

Chokladbrunt är en HET trendfärg höst- och vintersäsongen 2020, om du inte redan upptäckt den finns allt och lite till samlat för dig här.

Neous står för denna smarriga väskmodell som finns i både brun, beige och grå. Se mer här (länk till Apprl).

Låt oss slå ett slag och tacka Bottega Veneta för den maffiga clutchen som numera dyker upp som små karameller precis överallt.

Hos COS hittar vi denna fluffiga variant. Spana in den närmre här (länk till Cos).

Klassikern aka den lilla svarta remväskan går aldrig ur stil, helst den rektangulära eller fyrkantiga varianten med gulddetalj.

Saint Laurent håller hårt i klassiker och denna variant finns att spana närmre på här (länk till Apprl).

Ännu en väskfavorit från Bottega Veneta, så kan det gå när två stora trenddetaljer slås samman.

Bottega Venetas trendiga Chain pouch kommer i alla möjliga färger men denna i beige kan hittas här (länk till Apprl) och här.

Foto: Imaxtree, Lestreetedit/Christabelle Beaudry Timmermann

LÄS MER:

Årets höstkappor har landat i butik – se bästa köpen 2020

Fånga höststilen med inspiration från modeveckan i Paris – 5 looks vi älskar

Sex stilsäkra sätt att styla knähöga stövlar