Hermès och Apple i klocksamarbete

10 sep, 2015 
AvLisa Arnell
Annons

Apple watch är den smartaste klockan hittills, kanske mer funktionell än snygg, Men nu finns det ett alternativ i klassen jättesnygg: Hermès och Apple har samarbetat kring ett antal Apple watch-klockor som vi gärna sätter upp på önskelistan till jul. 

När Apple kallar till presskonferens så startar alltid en våg av spekulationer av vad som ska lanseras. Inför träffen igår var det hetaste tipset att Iphone 6s skulle presenteras. Det gjorde den också, både i 6s och 6s plus-version, dessutom visade Apple upp två nya Ipads (med tillhörande Apple pencil), uppdateringar till Apple Watch och en helt ny Apple tv.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Och i dag kom även glada nyheter inom samma område för oss modeälskare: Apple watch har samarbetat med modehuset Hermès där resultatet är en snyggare version av den smarta klockan. Klockan är gjord i rostfritt stål (38 eller 42 mm) och har tre varianter på bandet, cuff, single tour och double tour och i fyra olika färger.

Annons

Klockan kan bli din för det facila priset av 1100 USD (ca 9 200 kr). Det är för den som är 38 mm tjock och med smalt band. Dubbelarmbandet och 42 mm klocka landar på 12 500 kr. Den kommer att säljas på utvalda Apple– och Hermèsbutiker samt i specialbutiker och varuhus från och med den 5 oktober (dock inte i Sverige).

apple watch hermes

Klockan kommer med tre olika armband: Cuff, single tour och double tour…

hermes-aple-watch-elle2

 

…och i fyra olika färger (här på modellen double tour). 

Annons